AKO SANJATE PREVARU, TO MOŽE DA ZNAČI SAMO JEDNO: Ovakav san nije nimalo naivan, obratite pažnju!

Zanimljivosti
AKO SANJATE PREVARU, TO MOŽE DA ZNAČI SAMO JEDNO: Ovakav san nije nimalo naivan, obratite pažnju!
Podsvijest umije da govori u snovima i šalje poruke, a jedna od njih je i kada sanjate prevaru.

Podsvijest umije da govori u snovima i šalje poruke, a jedna od njih je i kada sanjate prevaru. Uglavnom se riječ prevara odnosi na preljubu, odnosno varanje emotivnog partnera.

Ljudi se duboko plaše da budu prevareni, pa često i sanjaju takve situacije.

Snovi o prevari, odnosno njihovo značenje, zavisi od mnogih detalja koji se javljaju u snu.

Ako ste sanjali da vas partner vara

To je samo odraz vašeg straha na javi da ćete biti prevareni. Vi stalno sumnjate u partnera i jako ste posesivni, tako da se vaš doživljaj u stvarnosti samo reflektovao u snu. Dokazano je da ovaj san najčešće sanjaju osobe koje su ljubomorne i posesivne u vezi.

Ako u snu vi varate partnera sa kojim ste u emotivnoj vezi

To je onda najčešće znak da vam ta veza više ne prija, odnosno da se u njoj osjećate istrošeno. Također, ovaj san može da znači da ste se na neki način udaljili od partnera i da zato osjećate veliku grižu savjest.

Ako ste sanjali da vidite da neko vara osobu koju poznajete

Ovo je znak da vam je neko u stvarnom životu povjerio veliku tajnu koju vi morate da čuvate, a vi na neki način osjećate pritisak zato što je ta tajna povjerena baš vama. Voljeli biste da se oslobodite tog tereta, ali ne želite da izdate tu osobu koja vam se povjerila.

Ako ste sanjali da ste sanjali kako ste prevarili prijatelja

Ovakav san je znak da vas jako grize savjest i da osjećate krivicu zbog nečega što ste uradili na javi. Moguće je da ste tu osobu na neki način izdali i da vam je sada žao zbog toga.

Ne propustite