BILO JE DRAMATIČNO, RIVALU VRAĆALI SVIJEST! Brutalnim nokautom kralj se vratio na tron, pa u pravcu rivala "ispalio strijele"

Borba
BILO JE DRAMATIČNO, RIVALU VRAĆALI SVIJEST! Brutalnim nokautom kralj se vratio na tron, pa u pravcu rivala "ispalio strijele"
.

Na UFC 287 eventu protekle večeri dobili smo novog - starog prvaka, nakon što je Israel Adesanya brutalno nokautirao Alexa Pereiru i vratio se na svjetski vrh.

Adesanya je imao tri poraza u tri nastupa protiv Pereire, ali Adesanya je dočekao prvu pobjedu. Nokaut u drugoj rundi donio mu je povratak na tron.

"Low kickovima" je Pereira otvorio meč i zadavao probleme Adesanyi. Prva runda bila je izuzetno pasivna i velika napetost se osjetila u zraku, te su obojica bili previše oprezni da bismo vidjeli neke konkretne udarce koji bi napravili prevagu u ringu.

Adesanya drugu rundu otvara s nekoliko dobrih 'kickova' lijevom nogom, a onda Pereira kreće u pritisak. Borba se otvorila, krenule su razmjene, a baš kada se činilo da bi Pereira mogao riješiti stvari u svoju korist, dolazi do zaokreta, pa Adesanya desnim "overhandom" uzdrmao Pereiru, a onda ga još jednim udarcem naprosto "ugasio".

Fiktivnim lukom i strijelom je Adesanya proslavio veliku pobjedu, a strijele su ispaljene u smjeru Pereire kojem su nakon teškog nokauta vraćali svijest.

Alex Pereira inače je veliki ljubitelj streličarstva i zato se Israel poslužio ovakvom proslavom pobjede nad svojim najvećim rivalom.

Adesanya je vjerovao u sebe, bio potpuno spreman i na kraju došao do pobjede nad svojim velikim rivalom.

‘‘Ljudi, zemljo, moram reći nešto. Nadam se da svi vi koji gledate možete osjetiti ovaj osjećaj sreće barem jednom u vašem životu. Ali znate šta, nikada nećete osjetiti ovaj osjećaj ako ne krenete po nešto kad ste na dnu, kad ste nokautirani, kad vas svi omalovažaju!‘‘, poručio je Adesanya.

U protekloj večeri UFC 287 ponudio je dosta sjajnih mečeva, a izdvojit ćemo i pobjedu Gilberta Burnsa nad Jorgeom Masvidalom.

Najmlađi UFC-ov borac u povijesti Raul Rosar Jr. (18) poražen je jednoglasnom odlukom sudija od Christiana Rodrigueza. U sjajnoj borbi Rob Font porazio je Adriana Yaneza, dok je Steve Garcia nokautirao Shaylina Nuerdanbiekea u drugoj rundi, a Kevin Holland Santiaga Ponzinibbija.

Ne propustite