PIJANI POLICAJAC KOJI JE PRETUKAO ČOVJEKA UDALJEN IZ SLUŽBE: Ipak će primati plaću?

Aktuelno
PIJANI POLICAJAC KOJI JE PRETUKAO ČOVJEKA UDALJEN IZ SLUŽBE: Ipak će primati plaću?
Vozač BMW-a jučer je u zagrebačkom naselju Susedgrad (Hrvatska) pijan izazvao saobraćajnu nesreću, a onda se potukao s nekoliko ljudi.

Vozač BMW-a jučer je u zagrebačkom naselju Susedgrad (Hrvatska) pijan izazvao saobraćajnu nesreću, a onda se potukao s nekoliko ljudi.

Napuhao je 1.4 promila. Radi se o 41-godišnjem policijskom službeniku koji radi u Zagrebu, u sektoru kriminalističke policije u Heinzelovoj. Međutim, u vrijeme događaja nalazio se izvan službe. Na kraju je završio u bolnici, kao i 58-godišnjak kojeg je prebio.

Doznaje se da je policajac udaljen iz službe te ga čeka disciplinski postupak. Iako se protiv njega vodi postupak, on ima pravo na plaću tokom postupka, ali neće raditi. Inače radi u ekipi za očevid zagrebačke policije.

Vozio je 100 na sat kroz jako usku ulicu?

Prema neslužbenim informacijama, policajac se u BMW-u nalazio s jednim svojim prijateljem te je velikom brzinom, navodno većom od 100 kilometara na sat, doletio kroz inače jako usku ulicu Viljevski put.

Riječ je o slijepoj ulici koja je na kraju imala zaštitnu ogradu, ali policajac je, ne mogavši se zaustaviti, pogodio ogradu, prošao kroz nju te se zaustavio nakon kratkog krivudanja na livadi iza ulice, nekoliko desetaka metara dalje.

Navodno su mu, vidjevši da nitko ne izlazi iz auta, neki od komšija pritrčali. Policajac je, prema tvrdnjama nekih komšija, jednog od njih iz čista mira udario šakom u glavu, polomivši mu kosti lica. Ubrzo je pozvana policija te je došlo nekoliko policajčevih kolega, nakon čega je priveden u stanicu na kriminalističko istraživanje.

Policija je izdala samo šturo priopćenje o cijelom incidentu.

Jučer, 1. aprila oko 18:10 sati na području Susedgrada u Viljevskom putu, 41-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1.40 g/kg, upravljajući osobnim automobilom marke BMW varaždinskih registarskih oznaka prouzrokovao saobraćajnu nesreću da bi potom došlo do fizičkog sukoba između vozača automobila i nekoliko građana. Liječnička pomoć vozaču i 58-godišnjem građaninu pružena je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh, gdje je utvrđeno da je građanin teško ozlijeđen. Kriminalističko istraživanje je u toku – saopštili su iz policije, prenosi Index.hr.

Ne propustite