NEDJELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. APRILA 2023: Lav 1 odlukom može da promijeni svoju sudbinu, a oni ostvaruju svoj veliki cilj!

Horoskop
NEDJELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. APRILA 2023: Lav 1 odlukom može da promijeni svoju sudbinu, a oni ostvaruju svoj veliki cilj!
Provjerite da li će vam sljedeće nedjelje zvijezde biti naklonjene!

Provjerite da li će vam sljedeće nedjelje zvijezde biti naklonjene! Astrolozi su za vas izdvojili vrlo važne smjernice, dobro razmislite o njima.

OVAN

Vaš društveni krug će se značajno proširiti. Pokušajte da izbjegnete važne odluke koje se ne mogu ponoviti. Vikendom je važno biti blizu onoga koga zaista volite. Pokušajte da upravljate svojim vremenom onako kako biste željeli, a ne onako kako to od vas očekuju vaši najmiliji.

BIK

Trenutna situacija će pomoći da se otklone nesporazumi i ojača vaš autoritet. Prihvatite primljene prijedloge i iskoristite ih u svoju korist. Neka vaša tajna može postati javna, što će dovesti do napetosti u odnosima sa kolegama, ali ovu poteškoću možete lako da riješite. Vikendom je bolje obaviti neophodne kućne poslove, piše Sensa.

BLIZANCI

Vaše ideje su uspješno realizovane. Možda će doći do sukoba vaših interesa sa interesima drugih, ali mir će biti vraćen. Vikendom će vam dušu zagrijati briga voljene osobe, kao i susreti sa prijateljima koji će pozitivno uticati na vaše raspoloženje.

RAK

Budite posebno pažljivi prema sopstvenom zdravlju. Pokušajte da završite nagomilane slučajeve, razmislite o tome šta možete učiniti unaprijed. Ne bi trebalo da pričaš o svojoj strasti. Vikendom će komunikacija biti bogatija nego inače.

LAV

Možda ćete biti zbunjeni i uznemireni problemima u profesionalnom polju. Moraćete da preduzmete drastične mjere, uključujući i one koje vam se ne sviđaju previše. Izbor koji morate da napravite može promijeniti vašu buduću sudbinu. Slušajte voljene i ne propustite važne informacije.

DJEVICA

Morate naučiti da živite u miru sa sobom i onima oko sebe. Vaša energija i pritisak će imati veliki uticaj na unutrašnji krug. Želja da se izdvojite i postignete ono što želite dovešće vas do željenog cilja. Tokom vikenda možete da preuredite i sredite dom. Zahvaljujući malim promjenama, postaće još udobnije i privlačnije.

ŠKORPIJA

Ne postoji svrsishodnija osoba na svijetu od vas. Možete se nositi sa gotovo svim ako imate barem minimalnu ideju o tome kako se to radi. Vikendom ćete biti skloni razdražljivosti.

STRIJELAC

Postignuća na poslu će biti pravi izazov, tako da morate da shvatite svoj uspjeh i smislite kako da ga ponovite da biste razradili tehniku. Svaki konflikt se može prevazići ako kreativno pristupite traženju rješenja.

JARAC

Biće vam potrebno strpljenje i objektivnost u sopstvenim postupcima. Treba da dokažete drugima svoju neophodnost, ali ne treba da pokazujete ponos. U nekim situacijama, ofanzivna taktika doprinosi uspjehu, samo nemojte pretjerivati.

VODOLIJA

Moraćete da steknete mudrost i strpljenje da biste prevazišli teškoće koje vam se nađu. Došlo je vrijeme da ispunite stara obećanja, pokušajte da to uradite kako ne biste nehotice uvrijedili svoje voljene. Ne zaboravite na nagomilane kućne poslove i probleme, oni čekaju vaše rješenje.

RIBE

Sve će ispasti "savršeno", ali budite oprezni, nemojte nesmotreno sve raditi. Možete dobiti težak posao, a moguće je da će se zadaci stalno mijenjati. Vikendom pokušajte da završite ono što ste započeli, tako ćete biti rasterećeniji.

Ne propustite