MALI HERKUL JE SA 8 GODINA BIO NAJNABILDOVANIJI DJEČAK I DIZAO 40 KG: Sad ima 30 i šokira nestvarno drugačijim izgledom!

Zanimljivosti
MALI HERKUL JE SA 8 GODINA BIO NAJNABILDOVANIJI DJEČAK I DIZAO 40 KG: Sad ima 30 i šokira nestvarno drugačijim izgledom!
Prije nekoliko godina, svijet je poludio za nabildovanim dječakom koji je postao poznat kao Mali Herkul.

Prije nekoliko godina, svijet je poludio za nabildovanim dječakom koji je postao poznat kao Mali Herkul. Sa samo 8 godina imao je mišiće na kojim bi mu pozavidjeli i dugogodišnji bodibilderi.

Zaluđenik za fitnes od malih nogu postao je apsolutni Internet hit zbog trbušnjaka i mišića na kojima su mu zavidjeli i odrasli. Ričard je tada bio poznat kao "najjače dijete na svijetu", a o njemu je čak 2004. godine snimljen i dokumentarac. Navodno je kao osmogodišnjak dizao 40 kila, zbog čega je dobio nadimak "Mali Herkul", piše Mondo.

Njegovi roditelji su ubrzo unajmili profesonalnog trenera Frenka Đardina da pokrene dječakovu profesionalnu karijeru, poslije čega su krenuli i sponzorski ugovori i novac...

- Pošto Ričard ima mnogo obožavalaca, moramo da postavljamo stvari redovno na njegovu veb stranicu, da pravimo više slika, novih video snimaka i vijesti kad god se pojavi ili o njegovom novom filmu, kako bismo uzbudili njegove fanove - rekla je njegova mama.

- Imam ih puno, imam toliko mejlova u kojima me pitaju: "Gdje su nove slike?"

Ubrzo je otkriveno da je njegov otac Pavel uhapšen jer je prebio dječakovu mamu Lenu kada je Ričard imao 11 godina. Krenule su glasine da je otac zlostavljao i sina, tačnije, tjerao ga da postane bodibilder. Navodno je Ričard morao da spava na patosu, a otac mu je zabranjivao da se igra s drugom djecom dok nije napunio 10 godina.

Britanski mediji su tada prenosili i izjave pojedinih ljekara koji su sumnjali u mogućnost da se dijete u tom uzrastu tako razvije bez korišćenja steroida. Nakon "svjetske slave" i kontroverzi Ričard je napustio svijet bodibildinga 2015. godine. Sada ima 23 godine i otkriva zašto - "umorio sam se od svega toga".

Uprkos tome što se povukao iz javnosti, i dalje je u dobroj formi, a u intervjuu za Inside Edition, rekao je:

- Ne, ne dižem tegove. Ako ništa drugo, postalo je dosadno. Veoma sam ponosan na svoju prošlost. To nije nešto što ne želim da ljudi znaju, samo neću da ostanem zaglavljen živeći u tome.
 

Ne propustite