NIJE PRVI PUT DA NESTANE

PRONAĐENA NESTALA DJEVOJKA (15) IZ TEMERINA: Obistinili se STRAHOVI NJENE MAJKE, evo gdje je bila

Objavljeno:01.04.2023 - 16:22
A A A Times Arial

Foto: Printscreen/Facebook

Petnaestogodišnja djevojka iz Temerina, za kojom se tragalo, pronađena je živa i zdrava, potvrđeno je u MUP-u.

Kako se saznaje, ona je bila sa svojim momkom.

Maloljetnica je nestala u večernjim satima u prvoj polovini nedjelje, a njena majka tražila je pomoć da se djevojčica pronađe.

Kako je navodila, petnaestogodišnjakinja se našla u lošem društvu.

Dodala je i da ovo nije bio prvi put da odlazi od kuće.

Rekla je i da je djevojčica bježala sa nastave.

Njena majka rekla je za Blic.rs da je djevojčica dobro, da je pronađena, ali da još uvijek ne zna sve šta se desilo, te da čeka policiju kako bi otišla po nju.

Podsjetimo, ona je nestala u srijedu uvečer kada je išla da isprati druga na autobusku stanicu. Telefon joj je bio isključen, policija nije mogla da je locira i porodica danima nije bila u mogućnosti da stupi u kontakt sa njom.

Njena majka tada je za medije rekla da se plaši da joj se nešto dogodilo i rekla da joj je dijete upalo u loše društvo, te da ju je zbog toga ispisala iz škole u Novom Sadu i prebacila u Temerin. Majka je dodala da su oni djevojčicu navukli da puši i pije, kao i da je vjerovatno nastavila da se druži sa njima.

Njena majka ispričala je za medije da je došla jedan dan sa posla i zatekla druga njene kćerke, kojeg je ona krenula da isprati na stanicu, a koji se navodno lažno predstavio.

Kako je rekla majka ove djevojčice, dešavalo se i ranije da njena kćerka ode, ali na par sati i telefon bi joj uvijek bio uključen, te bi majka tada mogla da je kontaktira.

Kurir.rs/Telegraf