OVO SU MLADIĆ I DJEVOJKA KOJI SU SE UGUŠILI U ZRENJANINU: Ona bila trudna, a u stan su se uselili prošle nedelje

Region
OVO SU MLADIĆ I DJEVOJKA KOJI SU SE UGUŠILI U ZRENJANINU: Ona bila trudna, a u stan su se uselili prošle nedelje
-

Nenad i Katarina koji su živjeli u Zrenjaninu su se ugušili od gasa koji je curio iz gasne peći i to prije skoro nedelju dana.

Mladić Nenad Bilić (25) iz Zrenjanina i djevojka Katarina Jovanović (23) iz Ruskog sela, koji su živeli u vanbračnoj zajednici, pronađeni su sinoć mrtvi u Ulici Emila Gavrila 23. Kako se nezvanično saznaje, djevojka je bila trudna i prema prvim rezultatima istrage najvjerovatnije su se ugušili od gasa koji je curio iz gasne peći i to prije skoro nedelju dana.

To je potvrdila i vlasnica stana u kome su živjeli i tužnim glasom rekla da je to velika tragedija koja je zadesila dvoje mladih i zaljubljenih ljudi. Ona je sinoć dežurnoj službi PU Zrenjanin prijavila da je nasilno ušla u stan u Ulici dr Emila Gavrila koji je davala u najam, jer joj se stanari nisu duže vrijeme javljali. Žena je prijavila da je u stanu zatekla dva tijela bez znakova života.

Podsjetimo, vlasnica stana je rekla da su odmah pozvali policiju i oni su im rekli da slobodno razvale vrata ako je to njen stan i da im jave šta se dešava. To su i učinili i zatekli horor. Dok su čekali Hitnu pomoć i tužioca, rečeno im je da su se mladić i djevojka najvjerovatnije ugušili od gasa jer na njima nema povreda koje bi ukazivale na nasilnu smrt.

(MONDO)

Ne propustite