Šta znači kad se vratite u kuću jer ste nešto zaboravili: VJEROVANJA OTKRIVAJU KAKAV JE TO ZNAK

Porodica i zdravlje
Šta znači kad se vratite u kuću jer ste nešto zaboravili: VJEROVANJA OTKRIVAJU KAKAV JE TO ZNAK
Sigurno vam se barem jednom do sad desilo da ste pošli negde, a onda ste se na pragu sjetili da ste nešto zaboravili u kući i morate da se vratite.

Sigurno vam se barem jednom do sad desilo da ste pošli negdje, a onda ste se na pragu sjetili da ste nešto zaboravili u kući i morate da se vratite.

U narodu postoje razna vjerovanja, pa tako se jedno odnosi upravo na to da ne valja vraćati se kući ako ste negdje već krenuli, čak i ako ste nešto zaboravili da ponesete.

Nepisano pravilo je da kada krenete na put, pa se vratite po nešto što ste zaboravili, nećete imati sreće i uspjeha po izlasku iz kuće, a mnogi smatraju da će vas nesreća pratiti tokom čitavog dana, piše Objektiv.rs

Takođe, jedno od starih vjerovanja kaže da ako se vratite dva ili tri puta dnevno po zaboravljene stvari, put će se završiti gubitkom ili neprijatnostima.

Pored toga, treba voditi računa i o tome koga srećete usput. Ako osoba koju ugledate po izlasku iz kuće nosi pune torbe i kese, sreća će vam se osmijehnuti, ali ako vidite osobu sa praznim korpama, ništa vam neće polaziti od ruke.

Ne propustite