ARGENTINA

ARGENTINSKI JUNAK VELIKOG FINALA S FRANCUZIMA OPTUŽEN ZA STRAŠNO DJELO: Iživljavao se nad djevojkom koja je bila potpuno bez svijesti, spominje se i...

Objavljeno:30.03.2023 - 20:49
A A A Times Arial

Gonzalo Montiel, strijelac posljednjeg jedanaesterca u finalu Svjetskog prvenstva u Kataru, odnosno igrač čiji je gol donio naslov Argentini, optužen je za se..ualno zlostavljanje. Potvrdila je to advokatica žrtve danas, objašnjavajući da se čin za koji se Montiela optužuje dogodio 1. januara 2019. godine tijekom proslave njegova rođendana.

"Navodni čin dogodio se 1. januara 2019., tijekom Montielove rođendanske zabave, a sastojao se od "se..ualnog zlostavljanja s pene..acijom više ljudi" u kući igrača", ističe Marca riječi advokatice Raquel Hermida iz intervjua za Radio 10.

Prvobitna optužnica je proširena ovih dana nakon što je žrtva, ustvrdila je advokatica, primala prijetnje iz kruga ljudi bliskih nogometašu. Prijetila joj je i igračeva majka. Prema riječima odvjetnice, žrtva je s Montielom imala kratku vezu.

Na zabavu je stigla uz njegov poziv da mu upoznava porodicu. Žrtvu se opisuje kao djevojku koja je model i koja ne konzumira piće, "no nakon što je probala dva pića, postala je potpuno nesvjesna", izjavila je advokatica.