SUPRUGA VOZAČA AUTOBUSA KOJI JE PREMINUO ZA VOLANOM OTKRILA: Ovo je posljednje što mi je rekao! NJEGOV POZDRAV ULIVA JEZU

Šokantno!
SUPRUGA VOZAČA AUTOBUSA KOJI JE PREMINUO ZA VOLANOM OTKRILA: Ovo je posljednje što mi je rekao! NJEGOV POZDRAV ULIVA JEZU
.

Vozač GSP Života Mitrović, koji je juče preminuo za volanom autobusa na liniji 56 na Čukarici, dva dana prije smrti imao je velikih zdravstvenih problema.

Kako priča njegova supruga Rada, juče ju je pred odlazak na posao pozdravio rekavši "Zbogom, možda se više nećemo vidjeti".

Juče je u porodičnom domu Mitrovića na Banjici bila rodbina, ćerke i unuke, koje su oplakivale dedu. Žena Rada bila je skrhana bolom zbog smrti voljenog supruga, sa kojim je u braku provela 37 godina.

- Ne mogu da se pomirim sa tim da ga više nema - uplakano priča neutešna supruga. - Bio je dobar čovjek, otac, muž... Radim u obračunu plata u GSP i stalno smo se zezali kako ne može da dobije novac ukoliko mu ja ne odobrim. Uspjeli smo da se skrasimo, sazidali i sprat na kući, dva puta nije spavao u novom krevetu, koji mu je ćerka kupila. Imali smo svoje šale, uvijek smo se "peckali".

Životi Mitroviću je noć pred smrt bilo jako loše, do 4 sata poslije ponoći nije mogao da zaspi. Pokušavao je i taj dan da izgura, ali nažalost, to je bio posljednji na poslu.

- Obožavao je svoj posao, tako je i umro - kaže Rada.

- Godinama mu se zdravstveno stanje pogoršavalo, dobio je i šećer, noge su mu skoro otkazale. Na kraju je na posao išao čak i pomoću štapa. Vozio je kolege uvijek, razvozio, ma duša od čovjeka. Uvijek mi je govorio da sam ja muško u vezi, iako je imao dva metra. Rođak mi je javio da je umro, pošto se često vozio sa njim.

Kurir.rs/Novosti

Ne propustite