(VIDEO) PANIKA U RUSIJI, ŠTA JE OVO NA NEBU?! Jeziva pojava u Moskvi izazvala STRAH širom grada, snimak NEOBJAŠNJIVOG PRIZORA obišao svijet!

Objavljeno:29.03.2023 - 22:19
A A A Times Arial

Mnogi na društvenim medijima spekulišu o čemu se radi, neki tvrde da je snimak lažiran, drugi da je ovo dokaz da vanzemaljci postoje...

Snimak crnog prstena od dima iznad ruske prijestonice postao je viralan na društvenim mrežama, a brojni korisnici Tvitera spekulišu kako je krug nastao.

Anton Geraščenko, savjetnik ministra unutrašnjih poslova Ukrajine šerovao je snimak na svom Tviter nalogu i do sad ga je pogledalo više od dva miliona ljudi.

- Stanovnici Moskve šeruju video crnog kruga na nebu. Šta mislite šta je ovo? - pita Geraščenko na Tviteru.


I nije jedini koji je šerovao snimak ovog neobičnog prizora.

Mnogi na društvenim medijima spekulišu o čemu se radi, neki tvrde da je snimak lažiran, drugi da je ovo dokaz da vanzemaljci postoje, ali činjenica je da je ovaj fenomen i ranije snimljen na brojnim lokacijama širom svijeta.

Sličan prizor primjećen je u blizini zamka Vorvik u Engleskoj 2014. godine, javlja BBC. Crni prsten je navodno lebdio na nebu otprilike tri minuta i telefonom ga je snimila 16-godišnja djevojčica.

Ovaj incident je ponovo izazvao spekulacije i zabrinutost pojedinaca koji su vidjeli sliku. Neki su sugerisali da je to mogao biti roj insekata ili ptica.

Drugi su pisali da je u pitanju prirodni vremenski fenomen, teoriju koju je odbacila meteorološka služba Met Office.

"Ne postoji meteorološki razlog da se ovo dogodi. Ništa neobično se nije događalo na tom području, provjerili smo", saopštio je portparol meteorološke službe.