BIO JE BIJESAN NA SUDIJE NAKON PORAZA! Selektor Crne Gore nakon meča zaputio se u autobus Srbije: Evo šta je uslijedilo

Sport
BIO JE BIJESAN NA SUDIJE NAKON PORAZA! Selektor Crne Gore nakon meča zaputio se u autobus Srbije: Evo šta je uslijedilo
,

Jeste selektor Crne Gore Miodrag Radulović bio malo ljut na sudije poslije meča sa Srbijom (0:2), ali daleko od toga da je imao šta da zamjeri Orlovima!

Svojim ponašanjem i izjavama Radulović je uvijek iskazivao poštovanje prema fudubalskoj reprezentaciji Srbije i njenim članovima - što je bio slučaj i poslije utakmice u ponedjeljak veče u Podgorici.

Naime, prije nego što su reprezentacije napustile stadio, Radulović je ušao u autobus Orlova da se pozdravi i čestita im na trijumfu, a kamera Telegrafa je bila na licu mjesta da to i zabilježi.

Podsjetimo, Radulović je poslije meča rekao:

- Posle ovakve utakmice i ovakve naše igre, rezultat 0:2 je u najmanju ruku nerealan. Odigrali smo 45 izvanrednih minuta, taktički besprekornih, imali dve šanse i već tada sam se pribojavao starog fudbalskog pravila da ćemo biti kažnjeni kad ne iskoristimo prilike. U drugom poluvremenu smo nastavili u istom ritmu, ali smo nažalost imali dve iznuđene izmene zbog povreda, koje su nam poremetile sistem. Prvi gol je iz čiste slučajnosti, a videćete šta prethodi tom golu. Neću o tome da pričam, ima ko će to da gleda. To je stara priča kada smo mi u pitanju.

Ne propustite