BOLESTAN DETALJ IZ STANA STRAVE U MIRIJEVU: Ovdje je malena (8) nađena jedva živa, evo šta je otac držao na kadi u kojoj su je našli

Objavljeno:27.03.2023 - 14:48
A A A Times Arial

Foto: Nenad Kostić

Beograd- Slučaj nezapamćenog porodičnog nasilja koji se danas razotkrio u beogradskom naselju Mirijevo, uznemirio je čitavu Srbiju.

Kako Kurir saznaje, djevojčica (8), koju je otac godinama držao zatočenu u kadi, spašena je u posljednji čas kad su dvije policajke krajem prošle nedjelje provalile u stan u stambenoj zgradi. U kupatilu su je zatekle jedva živu, kako leži u kadi. Malena je bila toliko izgladnjela i dehidrirana da je jedva davala znake života.

Bizaran detalj iz stana strave

Na opšte zaprepašćenje i suze očevidaca, zabilježen je i više nego bolestan detalj iz stana strave - na kadi u kojoj ju je držao zatočenu, otac je stavio i zajedničku fotografiju sebe i kćerke?

Nasilje nad ženom i detetom, Mirijevo, nasilje
Jedna od dvije policajke koje su došle na intervenciju iznijela ju je u rukama na neskriveno zaprepašćenje komšija i očevidaca koji su mislili da u roze jaknici nose bebu jer je dijete od 8 godina bilo toliko sićušno, neuhranjeno i iscrpljeno.

Komšije za Kurir kažu da nisu znale ni da djevojčica postoji, što su naša saznanja u međuvremenu i potvrdila pošto ju je, prema prvim informacijama, otac Uroš P. (37) godinama držao zatočenu kao roba.

Nasilje nad ženom i detetom, Mirijevo, nasilje

Dijete navodno niti hoda niti govori, a slučaj nezabilježenog porodičnog i nasilja nad djetetom razotkrio se na sljedeći način.

Ovako se sve razotkrilo

U prostorije policijske stanice Palilula došla je žena bez ikakvog poziva da prijavi svog nevjenčanog supruga U.P. zbog nasilja u porodici. Ona je došla s vidnim povredama u predijelu nosa i podlivima ispod oba oka, gdje je izvršeno kompletno fotografisanje, a nakon uzete izjave, žena je upućena na pregled u Urgentni centar.

Prema prvim saznanjima, žena je izjavila da ju je nevjenčani suprug glavom udario u nos i da je tako zadobila prijelom. Nije smijela da se sama uputi u Urgentni centar jer je strahovala za svoj život, pa tako nije ni izazila iz stana sve do 19. marta 2023. godine kada je uspjela da pobjegne i uputi se u stanicu na Paliluli.

Da sve bude jezivije, ona je izjavila da njen suprug ima i kćerku koju godinama drži zaključanu u stanu na Zvezdari. Na cjelokupni događaj kontaktiran je dežurni zamjenik Prvog OJT-a u Beogradu i onda je urađena provjera. Na navedenoj adresi, kako se saznaje, policijski službenici OZSK Palilula pronašli su djevojčicu koja se nalazila u jako teškom stanju.

Kurir.rs/D.A.