DNEVNI HOROSKOP ZA SUTRA: Lava očekuje uspjeh na ljubavnom planu, jedan znak će muku mučiti sa zubima, a vi?

Horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA SUTRA: Lava očekuje uspjeh na ljubavnom planu, jedan znak će muku mučiti sa zubima, a vi?
Pogledajte šta vam zvijezde poručuju.

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju.

Ovan

Situacija sa uticajem Merkura je veoma nezahvalna pa se vi osjećate veoma neshvaćeno od strane partnera. Pokušajte da se bolje organizujete kada su u pitanju odnosi unutar firme.

Bik

Tokom dana od vas se očekuje mnogo više od onoga što možete da date i vi se zbog toga veoma osjećate neraspoloženo. Do kraja nedjelje vodite računa o načinu kako razgovarate sa partnerom jer će biti veoma osjetljiv . Muči vas umor.

Blizanci

Ovo je veoma specifičan dan jer mnogo toga počinje da se razriješava kada su u pitanju vaši odnosi sa partnerom. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka ali vi to ne sagledavate veoma realno.

Rak

Pokušajte da se koncentrišete na ono što pričate i imaćete veoma dobre poslovne rezultate. Do kraja nedjelje potrudite se da budete fizički u kondiciji i da bolje spavate. Zdravstveno stanje je bitno da se kontroliše.

Lav

Pokušajte da se okrenete malo više sebi i svojim željama i prohtjevma i da lijepo vreme iskoristite za više boravka u prirodi. Ljubavna situacija veoma nezahvalna jer previše sebi dajete za pravo da se ljutite na partnera.

Djevica

Probajte da se bolje organizujete kada su u pitanju odnosi sa ukućanima jer je to nešto što vas veoma iritira unazad neko vrijeme. Poslovna situacija je veoma čudna jer mnogo toga ne zavisi od vas.

Vaga

Komunikacija sa ljudima oko vas je veoma komplikovana jer imate problem da iskažete svoje mišljenje. Unutar kuće mladi član porodice pokušava od vas da dobije ono što želi a nije u skladu sa vašim stavovima.

Škorpija

Tvrdoglavo se ponašate i pokušavate da sve stvari sređujete samostalno i samo za sebe. Partner vam zamjera na tome ali vas to mnogo ne uzbuđuje. Problem sa kičmom.

Strijelac

Čuvajte se odnosa koji su nekvalitetni i koji vas dovode u veoma problematičnu emotivnu situaciju. Zdravlje je stabilno ali vodite računa o moguće problemima sa grlom.

Jarac

Bićete veoma loše raspoloženi zbog nekih vijesti koje ne možete da prihvatite kao takve. Naučite da balansirate između onoga što želite i ono što vam se dešava. Mogući problemi sa zubima..

Vodolija

Imaćete velike probleme ako na vrijeme ne riješite neke odnose u krugu porodice posebno kada su u pitanju članovi stariji od vas. Obratite pažnju na moguće probleme sa novcem zbog vaše potrebe da svima učinite.

Ribe

Do kraja ove nedjelje od vas se mnogo toga traži i nećete moći da postignete sve što je važno. Čuvajte se lažnih prijatelja i njihove želje da vam pomažu. Najbolje je kad pomažete sami sebi.
 

Ne propustite