MILET JE PREMAZAO KUHINJU SVOJIH RODITELJA PUTEROM: Svuda ga je razmuljao, a razlog je priča za sebe!

Objavljeno:26.03.2023 - 20:33
A A A Times Arial

Korbin Milet, 19-godišnjak iz Pensilvanije, uzeo je 13 kg putera od kikirikija i pažljivo ga namazao na svaku ravnu površinu u kuhinji svojih roditelja.

I to sve zbog lajkova, kako tužno.

Milet je aktivan na TikTok-u, gdje je prikupio skoro 300.000 pratilaca. Na svom kanalu voli da djeli video snimke na kojima možete vidjeti kako se "šali" sa roditeljima. Najnovija podvala snažno je podjelila korisnike društvene platforme.

Korbin je odlučio da bi bila odlična ideja da uzme čak desetak kilograma putera od kikirikija i namaže ga po svim ravnim površinama u kuhinji njegovih roditelja. Najprije je pokazao snimak sebe „prije” sa teglom putera od kikirikija. TikToker je kasnije prikazao snimak „nakon“ mazanja putera po kuhinji, uključujući ormare, rernu, radne ploče, mikrotalasnu pećnicu, aparat za kafu, pa čak su i lampe prekrivene puterom od kikirikija.

@corbinnmillet

It was at this moment that he knew

 Who Am I (What’s My Name)? - Snoop Dogg

„Sav puter od kikirikija su pojeli psi“, tvrdi Millet u video zapisu. Snimak je postao viralan, ali je izazvao diskusiju koja nije nužno bila naklonjena tinejdžeru.

„Nije me briga da li je plastična folija [ispod], promijenio bih brave i dobio bi zabranu prilaska“, izjavio je jedan komentator.

Druga osoba smatrala je ponašanje tinejdžera „još jednim razlogom da nema djece“.

Pored toga što se šala ljudima učinila katastrofalnom, skrenuli su pažnju na još dva problema. Prije svega, Milet je, praveći svoju glupu šalu, protraćio mnogo hrane u vrijeme krize, kada mnoge američke porodice imaju problem zbog siromaštva.

Na TikToku, 19-godišnjak je objavio snimak na kome se čuje kako muškarac viče na sina, koristeći nepristojne riječi.

TikToker je za Njujork Post rekao da mu je trebalo sedam sati i 13 kg putera od kikirikija da izvede "šalu". Trebalo mu je dodatnih tri do četiri sata da počisti nered. Ovo nije bio prvi put da se tinejdžer našali ovako sa svojim roditeljima.