HRVATSKA

SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO BALKAN! Na zebri u Vukovaru autom naletjela na dječaka. "Izašla je, pomakla ga i pobjegla"

Objavljeno:26.03.2023 - 15:50
A A A Times Arial

Jučer u 19.27 zaprimljena je dojava o saobraćajnoj nesreći u Ulici dvanaest redarstvenika u Vukovaru u kojoj je povrijeđen maloljetnik, objavila je policija.

"Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici utvrdili su kako se nepoznati vozač nepoznatim vozilom udaljio s mjesta prometne nesreće nakon što je naletio na maloljetnog pješaka koji je prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Maloljetniku je pružena hitna medicinska pomoć u NMB "Dr. Juraj Njavro" u Vukovaru gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen.

Odmah su poduzete intenzivne mjere traganja za odbjeglim vozačem i vozilom.

U 22 sata u Borovu policijski službenici su pronašli osobni automobil vukovarskih registracijskih oznaka koji se dovodi u svezu s prometnom nesrećom. Nad automobilom je obavljen očevid te je utvrđeno da je njime upravljala 38-godišnjakinja. Vozačica je uhićena i nad njom provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i Nepružanje pomoći.

Od vozačice su izuzeti uzorci krvi i urina radi analize na prisutnost alkohola u organizmu. Nadležnom državnom odvjetništvu policija će dostaviti kaznenu prijavu", objavila je policija.

Izašla iz auta, pomakla ga i pobjegla
Kako su čitatelji javili 24sata, vozačica je dječaka udarila automobilom dok je zaobilazila kamion koji je stao na pješačkom prijelazu. 

Vozačica je navodno došla do dječaka, pomakla ga, ostavila ga da leži bez svijesti i pobjegla dalje. 24sata neslužbeno doznaju da je dječaku slomljena noga.