PRVA SLIKA GUDELJA IZ BOLNICE: Otkriveni detalji, najgore spriječeno zahvaljujući ovim ljudima (FOTO)

Sport
PRVA SLIKA GUDELJA IZ BOLNICE: Otkriveni detalji, najgore spriječeno zahvaljujući ovim ljudima (FOTO)
,

Uznemirujuće vijesti stigle su sinoć iz Kordobe u Španiji, gdje je prekinut je meč zbog toga što je srpski fudbaler Dragiša Gudelj ostao da leži bez svijesti na travi.

U pitanju je brat A reprezentativca Srbije Nemanje koji je trenutno sa nacionalnim timom u Srbiji.

Nemanja je najprije preko jednog novinara poručio da je sve u redu sa Dragišom, a sada je stigla i prva fotografija iz bolnice.

"Želim da izrazim iskrenu zahvalnost u moje ime i u ime moje porodice za ljubav i brigu koju su pokazali prema zdravstvenom stanju Dragija. Život mog brata i dalje kuca, zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinskog osoblja Kordobe, posebno pominjeno doktore Hose Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Lunu, fizioterapeute Aleksa Ruedu i Frana Plazu, asistencije u bolnici, kao i doktorki Veronici Arojo kao i kardiologu Hose Mariji Seguri, ne zaboravljamo i sve ostale medicinske radnike koji su pomogli u bolnici Kraljica Sofija u Kordobi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

I pored teške situacije, osjetili smo podršku i ljubaznost, potezi koje nikada nećemo zaboraviti. Na kraju, hvala bijelo-zelenim navijačima, za svaku pjesmu podrške i što ste učinili da vas Dragi voli još više. Prav ratnik sada stoji. Jer kažu da nikada ne odustaje. Hvala“, napisao je Nemanja Gudelj.

Nju je objavio Nemanja na svom Instagramu, a ona pokazuje da je Dragiša stabilno i da se osjeća dobro.

Ne propustite