ITALIJA

IGRA U JUVENTUSU I ZARAĐUJE SILNE MILIONE, A OTAC MU BESKUĆNIK! Vlahovićev saigrač ostavio tatu na ulici, ne želi da čuje za njega!

Objavljeno:26.03.2023 - 15:55
A A A Times Arial

Mojze Kin ima 23 godine, igra za veliki Juventus i zarađuje ogroman novac, a njegov otac živi na ulici.

U emotivnoj ispovijesti za "Juvenews" Birou Žan Kin otkrio je da sin ne želi da ima nikakav kontakt sa njim.

"Naravno da je Mojze moj sin, ali ne znam ništa o njemu. Pokušao sam da stupim u kontakt, išao sam da razgovaram sa potpredsjednikom Pavelom Nedvedom, ali ništa se nije dogodilo nakon tog razgovora", rekao je Birou.

On je otkrio da se nalazi u izuzetno teškoj situaciji i da nema krov nad glavom.

"Beskućnik sam više od mjesec dana. Nemam namjeru nikome da dajem podatke o svom sinu. O meni se niko nikada nije brinuo, pa se ni ja neću brinuti o drugima", kaže Kin i dodaje:

"Sada sam na ulici i moram misliti na sebe i na to kako ću obezbijediti krov nad glavom. Gradonačelnik Fosana zna za moje poteškoće i traži dom za mene, možete ga pitati, potvrdiće vam".

Kin je ponikao u Juventusu, prešao je u prvi tim 2017. godine kada je imao samo 17 godina, a onda je poslat na pozajmicu u Veronu. Vratio se u klub iz Torina u junu 2018. godine, a godinu dana kasnije prodali su ga Evertonu za 27,5 miliona eura.

Nakon toga proveo je godinu dana u PSŽ, da bi se poslije vratio u svoj matični klub.

Trenutno u Juventusu igra kao pozajmljen igrač Evertona i godišnje zarađuje 3,14 miliona eura.


Njegovi roditelji Birou i Izabela porijeklom su iz Obale Slonovače. Oni su se razveli kada je Mojze imao samo četiri godine i fudbaler je ostao da živi sa majkom.