KONČITA JE ZALUDJELA SVIJET KAD JE POBIJEDILA NA EUROSONGU: A čekajte da vidite KAKO IZGLEDA DANAS

Show
KONČITA JE ZALUDJELA SVIJET KAD JE POBIJEDILA NA EUROSONGU: A čekajte da vidite KAKO IZGLEDA DANAS
-

Končita Vrust koju mnogi obožavaju, danas izgleda nešto drugačije nego ranije, a riješila je da se vrati na scenu.

Končita Vrust napravila je pravu pometnju na svetskoj sceni, kada je pobedila na Evroviziji 2014. godine. Ona je svojim nastupom, a i izgledom ponosno pogledala tradicionalno i konzervativno društvo sa željom da ruši tabue i predrasude.

Neobičan izgled i spoj nespojivog je zaštitni znak Tomasa Toma Nojvirta, odnosno Končite. Austijanac je ubrzo dobio nadimak "Bradata diva", budući da je na binu izašao prerušen u ženu, sa bradom.

Naime, na binu je tada izašao u uskoj zlatnoj haljini, duge tamne kose i guste brade koja joj je prekrivala lice, a mnogi su je upoređivali s Izraelkom Danom International koja je na Eurosongu upisala pobjedu 1998. godine kao prva transrodna pobjednica tog muzičkog takmičenja, piše showbuzz.hr.

273809-koncita-ff

Uprkos tome što je svojim nastupom uzdrmala cijelu Evropu, Končita se povukla iz javnosti. Ipak, nedavno je snimljena nakon dužeg vremena, i to na premijeri mjuzikla "Romeo i Julija: Ljubav je sve" u Berlinu. Za tu priliku odabrala je pripijenu crnu haljinu s remenom i poluprozirnim donjim dijelom, a pokazala je i da se danas ne odriče svoga zaštitnog znaka - guste crne brade na licu. Jedina je promjena na njoj nešto kraća kosa.

317981-profimedia0763869621-ff

foto: Profimedia

Ne propustite