AKO SE STALNO BUDITE IZMEĐU 3 I 5 UJUTRO, viša sila vam poručuje važnu stvar: Buđenje tačno sat poslije ponoći je UPOZORENJE

Porodica i zdravlje
AKO SE STALNO BUDITE IZMEĐU 3 I 5 UJUTRO, viša sila vam poručuje važnu stvar: Buđenje tačno sat poslije ponoći je UPOZORENJE
-

Dešava vam se da se jako često, da ne kažemo svake noći, budite u periodu između 3 i 5 časova ujutro? Znate da niste puni jeli a ni pili pre spavanja, pa telo nema razloga da se budi, a opet, nešto ga remeti… Razlog je neobičan, pomalo i nevjerovatan:

Vaše tijelo vam šalje poruku koje niste ni svjesni – buđenje u ovom periodu znači da imate brigu, veći teret koji bi da smaknete s leđa, a na javi ne znate kako. Do buđenja dolazi zbog energije iz pluća i osjećaja tuge. U ovom periodu uzdiže vam se svijest što je znak da neka viša sila, a najvjerovatnije vaša podsvijest pokušava da komunicira s vama. Prema kineskoj medicini, tijelo i um šalju zajedničku poruku da morate da oslobodite dušu nagomilanog tereta.

Ukoliko se često budite u drugim intervalima noći evo i objašnjenja za to:

Buđenje odmah nakon prvog sna
Pod velikim ste stresom i imate simptome anksioznosti. Meditacije, pozitivna mišljenja, relaksacija i vježbe istezanja vratiće vas u san.

Buđenje između 1 i 3:
Emocionalno vas nešto tišti. Nekom morate oprostiti ili neko vama mora da oprosti. Vježbe za disanje pomoći će vam da nastavite da spavate.

Buđenje poslije 5 ujutro, pred zoru:
Energija potiče iz crijeva a tijelo vam šalje poruku da morate da riješite emotivni status koji vas pritiska.

Ne propustite