ZA SAMO 3 MJESECA JANA TODOROVIĆ JE SMRŠALA 14 KILOGRAMA: Izbacila je 2 namirnice i liniju dovela do savršenstva

Show
ZA SAMO 3 MJESECA JANA TODOROVIĆ JE SMRŠALA 14 KILOGRAMA: Izbacila je 2 namirnice i liniju dovela do savršenstva
-

Jana Todorović smršala je nevjerovatnih 14 kilograma, a jednom prilikom je otkrila kako joj je to pošlo za rukom.

Pjevačica Jana Todorović pored dobrog glasa, poznata je i po svojim atributima i zavodljivom tijelu.

Ipak, u posljednjih par godina imala je problem sa viškom kilograma, a prije izvjesnog vremena oduševila je javnost načinom na koji je uspela da smrša 14 kilograma, i to za samo tri mjeseca.

"Hedonista sam i volim da pojedem kvalitetnu i ukusnu hranu. Kad sam nedavno stala na vagu, zaprepastila sam se. Shvatila sam da moram nešto da uradim. Nabacila sam 20 kilograma! U tom trenutku imala sam 82 kilograma, što je bilo previše", otkrila je pjevačica tada.

Jana je ubrzo shvatila da treba da koriguje način ishrane, izbacila je namirnice koje goje i fokusirala se na kuvana jela.

264809-2811557-jana01dragankadic-ls-ff

"Drugarici sam rekla da ne znam da li ću uspjeti da smršam, jer ne volim ograničenja. Ali prihvatila sam izazov i krenula sa dijetom. Mnogo mi je teško palo da jedem samo kuhano, pa sam više puta htjela da batalim sve! Međutim, izdržala sam, izbacila sam hljeb, slatkiše, začinjenu i prženu hranu, meso jedem u malim količinama… A na tome sam ranije živjela! Rezultate sam odmah počela da primećujem, za tri mjeseca sam skinula 14 kilograma", otkrila je.

Nakon tri mjeseca, kada je skinula 14 kilograma, imala je 68, ali je rekla da ne želi da stane na tome.

317957-jana-todorovic-2-ls

"Planiram još malo da smršam. Voljela bih da imam 66 kilograma. Navikla sam se da jedem zdravo, ali nije bilo lako. Za doručak jedem jaja, žitarice ili voće. Ručak i večera mi se ne razlikuju mnogo jer je sve bazirano na kuvanoj hrani. Uglavnom jedem povrće sa bijelim mesom, ponekad popijem čašu vina. Za užinu uzmem neku voćkicu", objasnila je ona tada.

Jana je do danas uspjela da održi svoju liniju, uz povremene osilacije, a sudeći prema fotografijama koje često dodaje na svoj Instagram, liniju je dovela do savršenstva.

Ne propustite