NESTAO 14-GODIŠNJI HAMZA ARAPOVIĆ IZ SARAJEVA: Porodica moli za pomoć

Bosna i Hercegovina
NESTAO 14-GODIŠNJI HAMZA ARAPOVIĆ IZ SARAJEVA:  Porodica moli za pomoć
Društvenim mrežama proširila se vijest o nestanku 14-godišnjeg dječaka Hamze Arapovića iz Sarajeva.

Društvenim mrežama proširila se vijest o nestanku 14-godišnjeg dječaka Hamze Arapovića iz Sarajeva.

Porodica Arapović policijskim službenicima prijavila je nestanak mladića prije 3 dana i od tada ni traga ni glasa od Hamze.

Porodica i prijatelji mole za ponoć kako bi što prije pronašli nestalog dječaka. On je navodno u jutarnjim satima, oko 11h izašao iz porodične kuće i uputio se u nepoznatom pravcu.

Na sebi je imao crnu majicu, crnu duksericu, crnu trenerku sa linijama. Dječak je niže prirode te ima ožiljak na desnoj strani glave.

Za portal Crna-Hronika, nestanak je potvrdio njegov otac.

Pozdrav javljam se zbog nestanka djeteta tj. sina od 14 godina. Već 3 dan od nestanka a ništa ne znam o njemu, nit se javlja nit šta. Ovako nikad nije uradio čak i kad malo ode da prošeta i malo zakasni, zove da kaže kasnim da se ne brinemo. Evo 3 dana ništa o djetetu ne znam. Obavijestio sam policijske stanice, niko ništa ne javlja. Ljudi mi šalju svakakve dojave viđen tu i tu, Baščarsija, Ilidža. Mostar, Marijin dvor, Mostarsko raskršće, svuda… ali njega nema. Ne znam šta da radim, svaki trenutak očekujem da se javi, da se pojavi. Ako neko sazna bilo šta, da mi javi na broj 066 653 912 i molim vas da objavite moju objavu javno. Unaprijed hvala – izjavio je otac nestalog dječaka iz Sarajeva.

Ne propustite