SJEĆATE LI SE VODITELJICE "NAJSLABIJA KARIKA": Bila je strah i trepet takmičarima, A DANAS JE DRUGA OSOBA (FOTO)

Show
SJEĆATE LI SE VODITELJICE "NAJSLABIJA KARIKA": Bila je strah i trepet takmičarima, A DANAS JE DRUGA OSOBA (FOTO)
-

Kviz "Najslabija karika", koji se prikazivao na televiziji "BK", mnogim gledaocima ostaće upamćen po čuvenoj voditeljke Sandri Lalatović, zbog koje je Srbija bila podijeljena.

Jedni su voljeli njenu oštrinu, drugima je to išlo na živce, a Sandra danas vodi potpuno drugačiji život i nije na malim ekranima.

1864621-screenshot-8-ff

- Umijem da budem brza i britka na jezi, što je i bio jedan od uslova za voditelja -"Karike". Privatno nisam ozbiljna i stroga kao u kvizu, pa je to bio deo koji je trebalo "vježbati". Nije bilo toliko teško napraviti otklon u tom smislu, kada posao koji ste prihvatili pojmite na pravi način i potrudite se da ga uradite najbolje što možete u datom trenutku. Bilo je zanimljivo posmatrati reakcije takmičara na snimanjima. Mi smo se u pauzama često šalili, oni se taman opuste, kamere se upale, ja se uozbiljim, postavim nezgodno pitanje, a oni se zbune. Često su umjeli da kažu: "Šta ti je ženo, taman smo mislili da smo te smjekšali i nasmeijali, a ti opet po starom" - izjavila je voditeljka jednom prilikom.

3400778-screenshot-3-ff

Kurir.rs/Blic

Ne propustite