Svaki dan je konzumirala po jednu kašičicu kurkume i meda: EVO ŠTA SE DESILO POSLIJE MJESEC DANA

Porodica i zdravlje
Svaki dan je konzumirala po jednu kašičicu kurkume i meda: EVO ŠTA SE DESILO POSLIJE MJESEC DANA
-

Donosimo vam iskustvo jedne djevojke koja je konzumirala mješavinu meda i kurkume mjesec dana.

– Pre nešto više od mjesec dana došla mi je mama u goste i donijela teglicu nečega što je podsećalo na med, pa mi je sva ushićena to dala u ruke i rekla: “Vidi šta sam ti napravila, svakog dana moraš da uzmeš jednu kašičicu, pročitala sam na internetu da je sjajno“.

Žena mi je zapravo smućkala med i kurkumu, a kako svakako nisam imala šta da izgubim, riješila sam da pojedem tu teglicu zlatne mješavine u slast u narednom periodu. Tako sam, ni ne sluteći ishod, zapravo uradila sjajnu stvar za svoje zdravlje.

Ispostavilo se da ovaj ljekoviti recept nije bio još jedna prazna priča sa neta, već zapravo zaista daje konkretne rezultate, prenosi Krstarica.

Već u prvih nekoliko dana osjetila sam da imam više energije nego ranije, i uopšteno – osjećala sam se daleko zdravije, i jednostavno snažnije.

kurkuma-zdravlje-998

Probava mi je bila bolja i nisam se nadimala kao što je to obično slučaj, a primijetila sam i da nemam napade gladi, koji su prije toga bili česti. Takođe, za čitav mjesec koliko sam konzumirala mešavinu meda i kurkume nijednom me nije zaboljela glava, niti sam imala probleme sa bilo kakvim bolovima.

Sve u svemu – moje zdravlje je na vrhuncu, i dugo se nisam osjećala ovako dobro.

 

Ne propustite