Užas u regionu: Kćerka koju je otac pokušao da UBIJE otkrila detalje života sa njim

Region
Užas u regionu: Kćerka koju je otac pokušao da UBIJE otkrila detalje života sa njim
-

Tragedija koja se dogodila u Grockoj, a u kojoj je V. M. (55) poginuo kada se zakucao kolima u betonsku banderu dok je sa njim u kolima bila ćerka N.M. (18), i dalje je pod velom misterije, a daljom istragom će se utvrditi da li je on namerno htio da ih oboje usmrti.

Kako smo saznali od sagovornika iz istrage ovog slučaja, ova porodica, odnosno, V. M., koji je stradao, potom, N. M. ćerka i supruga M. M. bili su razmatrani u Radu grupe za koordinaciju.

"Početkom februara dobili smo prijavu od NN lica da je M. B. izjavio da će ubiti sebe i ćerku ukoliko mu se ne vrati supruga koja ga je ostavila. Tužilac je prikupljao dokaze i nastvilo se intenzivnim radom u tom slučaju. Grupa za koordinaciju i saradnju naložila je hitno obavljanje razgovora sa svim članovima porodice. Posebno se pričalo sa ćerkom N. M.

Ona je u dva navrata izjavila da je ostala u kući da bi brinula o ocu koji je bolestan i za koga je veoma vezana. Navela je da hoće da bude uz njega da m0že da ga vodi kod ljekara, a sa majkom, M. M. razgovor nije obavljen", rekao je sagovornik iz istrage.

Podsjetimo, V. M. je automobilom udario u banderu dok je u vozilu bila i njegova ćerka, a istraga će da utvrdi da li je tačno da se u stub zaletio namjerno kako bi ubio sebe i svoje dijete. Mještani sela Dražanj iz kog je V. M. kažu da je muškarac bio preke naravi i nije bio u dobrom odnosu sa komšijama.

- Kad biste ga ovako vidjeli, ne biste znali da je nezgodan, bio je domaćin. Ali bio je jako preke naravi, često je umio da se posvađa sa komšijama, s mnogima nije pričao. Nije maltretirao komšiluk, ali je bio neprijatan. Najbliže komšije su se valjda sažalile, pa su otišli da pomognu njegovoj majci koja je nepokretna. Sve se odigralo u ponedeljak, a danas je bila sahrana - kaže za Telegraf.rs jedna mještanka.

Ne propustite