OGLASIO SE PRIJATELJ ANE VOLŠ POSLIJE DVA I PO MJESECA! PRVI PUT OTKRIO KOJE SU PLANOVE KOVALI! "U kući je sve bilo spremno..."

Aktuelno
OGLASIO SE PRIJATELJ ANE VOLŠ POSLIJE DVA I PO MJESECA! PRVI PUT OTKRIO KOJE SU PLANOVE KOVALI! "U kući je sve bilo spremno..."
Prošlo je više od dva i po mjeseca otkako je Ameriku i Srbiju uznemirila vijest o Ani Volš, Srpkinji i mami tri mala dječaka, koja je nestala 1. januara iz kuće u Kohasetu.

Prošlo je više od dva i po mjeseca otkako je Ameriku i Srbiju uznemirila vijest o Ani Volš, Srpkinji i mami tri mala dječaka, koja je nestala 1. januara iz kuće u Kohasetu.

Za njeno ubistvo optužen je njen suprug Brajan Volš, a dok Anino tijelo još uvijek nije pronađeno, njen blizak prijatelj prisjetio se svoje drage prijateljice i planova koje su kovali prije godinu dana.

Anini prijatelji i dalje ne mogu da vjeruju da nje više nema. Među njima je i Abdula Almutairi, koji je prije par dana na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju.

Kako je napisao, prije godinu dana bilo je puno nade o novom početku.

"Ana i ja završili smo sa sređivanjem njenog novog doma u Vašingtonu i nismo mogli da budemo sretniji znajući da će njena i moja porodica najzad odrastati zajedno", napisao je Abdula.

Ana Volš

Dodao je da je u kući sve bilo spremno, svaki komad namještaja, kreveti za djecu, jastuci i porodični portreti. Jedino što je nedostajalo, kako je istakao Abdula, jeste dan kada će se Anina porodica preseliti u Vašington.

"Pričali smo o odrastanju njena tri dječaka sa mojim sinom, moja supruga i ja sa Anom i njenim suprugom spremali bismo hranu. Djeca bi se igrala, Ana i moja supruga bi uživale u ženskim noćima, dok bismo Brajan i ja pričali o burbonu ili o čemu god pričaju momci", napisao je Abdula.

Ana Volš, prijatelj, Abdulla Almutairi

Godinu dana kasnije, Abdula ne može da vjeruje da su se ti razgovori i trenuci pretvorili u "šta bi bilo kad bi bilo".

"Nedostaješ mi, najdraža prijateljice. Marijam, Naser i ja nadamo se da nebo zna koliko je sada svijetlije sa tvojom svjetlošću koja sija na njemu. Vidjećemo se kada dođe vrijeme. Za sada, nastavi da budeš sunce i mjesec, sijaj uvijek! Uvijek ćeš biti moj prisan, najbolji prijatelj i svijetionik nade!", napisao je na kraju objave Anin prijatelj.

Da podsjetimo, Ana Volš, majka tri dječaka koja je sa porodicom živjela u porodičnoj kući u Kohasetu, nestala je 1. januara ove godine, ali je njen nestanak prijavljen tek poslije tri dana. Kako se u međuvremenu saznalo, Anin nestanak je prijavio njen poslodavac iz Vašingtona, nakon što se nije pojavila na poslu 4. januara.

Za to vrijeme, njen suprug Brajan Volš, koji je bio u kućnom pritvoru i nosio nanogicu zbog ranijeg krivičnog djela, snimljen je kako kupuje sredstva za čišćenje u vrijednosti od 450 dolara. U radnji Home Depot pazario je testeru, sjekiru, zaštitno odjelo, cerade, krpe i druge predmete za čišćenje.

Istražitelji su na deponiji pronašli biološke dokaze, među kojima su i tašna, ogrlica i čizme koje je Ana nosila kada je posljednji put viđena, kao vakcinacioni karton sa njenim imenom. Među dokazima su i Anin DNK, kao i Brajanov pronađen na deponiji u blizini kuće njegove majke, kao i 10 torbi u kojima su bili predmeti sa krvlju.

Tužilac je na saslušanju 18. januara izneo spisak stvari koje je Brajan Volš pretraživao na Guglu i to na ajpedu svog sina. On je, prema riječima tužioca, pretraživao kako se riješiti tijela, koliko tijelu treba da se raspadne, kako očistiti krv i mnoge druge uznemirujuće stvari. Tužioci su rekli da je u podrumu kuće porodice Volš pronađen i krvav nož, kao i drugi nož. Brajan Volš bi u aprilu trebalo opet da se pojavi pred sudijom zbog optužbe za ubistvo supruge.

(Kurir.rs/Telegraf)

Ne propustite