ĐANIJU LICE I RUKE U OPEKOTINAMA! Kukao na sav glas u tržnom centru: "Ja sam gotov, niko ne može da me prepozna" (VIDEO)

Objavljeno:23.03.2023 - 19:52
A A A Times Arial

Đani je snimkom na kom se vidi da je sav u opekotinama zabrinuo sve vijerne fanove

Popularni folk pjevač Radiša Trajković Đani odveo je suprugu na odmor u Dubai, a u holu hotela u kom su odsjeli primijetili su najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića kom su odlučili da priđu. Pjevač koji nerijetko na društvenim mrežama objavljuje snimke sa nastupa na kojima su u prvom planu novčanice koje mu gosti trpaju u majicu i lijepe na čelo, zabrinuo je sada fanove nešto drugačijim videom.

On je podijelio snimak iz Dubaija, tačnije iz jednog tržnog centra u kom je bio sa suprugom Slađom, dok su na njegovom licu i tijelu bile vidljive opekotine - "Ja sam se upalio, ja sam gotov, ja ne znam šta da radim od svog života. Narod ne može da prepozna ko sam", zakukao je Đani .

Đani se sve vrijeme snimao u tržnom centru, a njegova žena Slađa nije mogla da dođe do daha od smijanja.

U medijima je nedavo osvanula vijest da folker Radiša Trajković Đani nije uspio da pridobije građevinsku dozvolu za luksuznu vikendicu na obali rijeke Save kao i da je ona sada predviđena za rušenje. Međutim kako se navodi on je ipak prije godinu i po dana uspio da se otarasi vile od pola miliona eura. Kako je folkerova supruga Slađa otkrila, pomenuta nekretnina više nije u njihovom vlasništvu.