ŠOK RAČUN IZ BEOGRADSKOG RESTORANA! Naručili picu, a kad su vidjeli šta im je još naplaćeno nisu mogli da vjeruju! (FOTO)

Objavljeno:23.03.2023 - 18:45
A A A Times Arial

U jednom beogradskom restoranu su posjetiocima naplatili jaje koje je stavljeno na picu.

Nije neuobičajena pojava da goste ugostiteljskih objekata širom Srbije razbjesne cijene. U vrijeme kada je sve poskupjelo, porasle su cijene i u restoranima. U nekim su počeli da naplaćuju usluge poput "otvaranja vina", a u ovom beogradskom restoranu su naplatili jedno jaje koje je bilo dodatak pici.

Iako je većina građana spremna da plati koji dinar više za dobar i kvalitetan proizvod dodatno nezadovoljstvo izazaziva činjenica da nas restorani gotovo uvijek "prevare na foru".

Kako navodi Kurir, jedan popularan restoran u Beogradu, usred Vračara je naplatio jaje na pici. Kako se može vidjeti na računu, gosti su naručili dvije pice koje koštaju 1.500 dinara, a dodatak pici je bilo jaje koje je koštalo 150 dinara. Na računu se isto vidi da su posjetioci platili sok u restoranu 290 dinara, što bi značilo da bi dva jaja (koja u prodavnici koštaju 20 dinara komad) koštaju više nego sok.

3399306-racun-ff

Takođe u marketu možete da kupite šest jaja za čak manje od 150 dinara.

(MONDO)