UKLONILA JE KURJE OKO SAMA BEZ LIJEKOVA, A EVO I KAKO: Nakon što je uočilo ovo na stopalu počeo je PAKAO

Porodica i zdravlje
UKLONILA JE KURJE OKO SAMA BEZ LIJEKOVA, A EVO I KAKO: Nakon što je uočilo ovo na stopalu počeo je PAKAO
.

Kurje oko je ne samo velika neprijatnost zbog bolova i peckanja koje osjećate, a stanje samo još više pogoršava zbog obuće koju smo prinuđeni da nosimo u toku dana. Kako vam se ne bi dogodilo da ovu neprijatnost trpite mjesecima, odmah reagujte

Prenosimo vam ispovijest žene koja je sama riješila problem, u kućnim uslovima i ne radi se o bilo kakvom melemu. 

Nikada nisam imala problem sa stopalima u smislu grubih peta, kurjih očiju i slično. Čula sam da može da se desi da se pojave ukoliko nas užulja neka neudobna obuća. To se meni upravo dogodilo. 

Nakon jednog slavlja na kojem sam bila, kada sam došla kući, primjetila sam da mi je mali prst na stopalu bukvalno ljubičast nakon skidanja cipele. Bol nisam osjetila, bar nikakvu jaču neprijatnost. Nekoliko dana kasnije taj prst je bukvalno mijenjao boje, kao semafor pa se i malo zagnojio. Ostavila sam da sve samo sraste, bukvalno ništa nisam mazala i naravno prošlo je. 

Međutim, poslije samo mjesec dana, počela sam da osjećam konstantno peckanje upravo tu na malom prstu. Nisam obraćala pažnju, prag bola mi je visok, mislila sam da je nešto prolazno, ali situacija se pogoršavala.

kurje-oko-na-stopalu

Pokazala sam prijateljici stopalo i rekla mi je da imam kurje oko. Nikada nisam ni imala priliku da vidim uživo, pa nisam znala ni da prepoznam o čemu se radi. Pojavilo se na jagodici malog prsta, na stopalu. Bol je bio sve jači, a agoniji kao da nije bilo kraja. 

Sigurno su dva mjeseca prošla pošto sam probala sa svim mogućim lijekovima da izlečim ovo. Otišla sam kod ljekara, a on je predložio da se odsječe, što bi u mom slučaju bilo jako nezgodno jer se nalazilo na jagodici. To bi značilo da ne bih mogla da hodam dok to ne zaraste. 

5afe8336-6c60-4572-86c2-3ab30a0a0a67-kurje-oci-690x480

Došla sam kući i bukvalno pincetom počela da čupam i vadim nešto što je ličilo na sitne končiće. Kada bi bol postao nepodnošljiv prestala bih, zavila bih prst, a zatim sutradan nastavila. To je trajalo desetak dana, dok na kraju na prstu nije ostao samo jedan krater, bukvalno rupa gde se nalazilo kurje oko, ostatke kože sam odstranila makazama i tek nakon ovoga prst se oporavio. 

Od tada posebnu pažnju obraćam na ovaj prst, kako se ovo ne bi ponovilo.

Ne propustite