ON JE BIO LIJEP KAO APOLON, VOZIO MOTOR I LJUBIO NAJLJEPŠU BEOGRAĐANKU: Evo gdje su oni danas (VIDEO)

Objavljeno:23.03.2023 - 14:17
A A A Times Arial

Jedna od najlepših ljubavnih priča bivše Jugoslavije bila ona između Gorana Miloševića i Jelene Tinske.

Goran Milošević je tih 80-tih važio za najljepšeg momka u Beogradu. Vozio je motor, bio je pjevač grupe Generacija 5 i za njim su, malo je reći, ludjele djevojke.

Njegovo srce je tada zarobila jedna od najljepših žena u Beogradu - Jelena Tinska. Iako je bila starija od njega skoro deset godina i imala dvoje djece, njihovoj ljubavi ništa nije moglo da stane na put.

Goran i Jelena su se upoznali na vrlo zanimljiv način. Jelenu je fotografisao fotograf Mikica Veselinović i kada joj je donio fotografije tu su bile i one od Gorana Miloševića. Čim ih je pogledala, pitala je Mikicu o kome je riječ.

Kada joj je objasnio da je to Goran iz „Generacije 5“, koja je tada bila veoma popularan bend, ona je odmah tražila njegov broj telefona. Pomislila je kako bi bili zanimljivo da ga povede sa sobom na koncert čuvenog Leonarda Koena koji je trebalo da nastupi na Kolarčevom univerzitetu te subote.

Nazvala ga je i predstavila se, međutim, on nije vjerovao da ga zove Jelena pa joj je spustio slušalicu. Zvala ga je ponovo. Bila je uporna i dogovorili su se da se vide u Šumatovcu. Nisu otišli na koncert, a i od tog prvog susreta - nisu se više odvajali jedno od drugog. I to je trajalo punih godinu dana.

fze3eocxwaad58k

Goran je živio sa ocem koji je često bio odsutan zbog posla, a Jelena sa svojom majkom i dvoje male djece. Vrijeme su provodili u njegovoj kući, viđali se noću, a ona je ujutru trčala kod djece da ih spremi za školu dok ju je on čekao u obližnjem kafeu. Kada djeca odu u školu, vraćali su se kod njega i spavali do podneva.

Išli su i na svirke, a ona se trudila da njegove nastupe ne propušta.

Jelena je bila jedna od najljepših djevojaka u Beogradu. Kada ju je Goran vidio, bila je to ljubav na prvi pogled. Beograd je mnogo pričao o ovom paru, a nazivali su ih i „najromantičnijim parom“. Jelena Tinska je tada pevala u rok grupi „Lutka“. Često su pjevali jedno drugom, a kroz Beograd su se vozili na Goranovom motoru i na taj način plijenili pažnju.

Bio je to najburniji period života Jelene Tinske. Mnogo su se voljeli, ali i rastali jer je u njegovom krevet zatekla drugu djevojku.

Iako je on tvrdio da je nije prevario, pojašnjavajući da je tu samo prespavala stjuardesa, djevojka od njegovog druga direktora aerodroma, Jelena mu nije vjerovala. Odmah mu se osvetila tako što je bila sa njegovim drugom čija je djevojka presavala u Goranovom krevetu, a potom je otišla u Novi Sad sa drugaricom.

Pjesmu "Ti samo budi dovoljno daleko" je posvetio upravo njoj.

U junu je upoznala slikara Miću Uzelca. U julu se udala za njega iz inata Goranu, a već u avgustu razvela. Poslije nekog vremena dali su svojoj ljubavi još jednu šansu, ali to nije potrajalo. Goran je bio izuzetno lijep muškarac i veoma popularan.

301995-vladimir-omorac-vezbajte-sa-mnom-2-jelena-tinska-video-by-v-omorac-06-05-2021-mjt8e3y05-u-1280x720-0m06s-ff

Jelena ga je spomenula i u svojoj knjizi gdje je napisala da je bio „lijep kao Apolon“.