HOROSKOP ZA 23. MART: Strijelac uživa u flertu, dok Škorpija prolazi kroz muke na poslu, a oni su danas na izmaku živaca!

Horoskop
HOROSKOP ZA 23. MART: Strijelac uživa u flertu, dok Škorpija prolazi kroz muke na poslu, a oni su danas na izmaku živaca!
23. marta jedan znak osjetiće posebno nezadovoljstvo, dok sreća čeka Vage.

23. marta jedan znak osjetiće posebno nezadovoljstvo, dok sreća čeka Vage.

Ovan

Posao: Još jedan veoma uspješan i aktivan dan je pred Ovnovima, bez obzira da li se radi o privođenju kraju prethodno preuzetih obaveza, ili ćete se odlučiti ipak za pokretanje makar jedne inicijative za nove profesionalne projekte.

Ljubav: Veoma pozitivna atmosfera i dobro raspoloženje pratiće vas i na polju ljubavi tokom ovog dana, posebno kada je šarmiranje i osvajanje novih simpatija u pitanju.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Nema prepreka na vašem profesionalnom putu ovog četvrtka. Mogli biste i drugima da pripomognete oko zajedničkih ciljeva, isplatiće vam se.

Ljubav: Bar jedno novo zanimljivo poznanstvo bi mogli da očekujete danas. Možda to bude i najava nove ljubavne priče.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Potencijalno odličan radni dan je pred Blizancima u kojoj god oblasti da su aktivni, a za očekivati je i nesebičnu pomoć i podršku bliskih saradnika.

Ljubav: Najmanja je vjerovatnoća da će vam biti danas dosadno. Posebno ukoliko izađete negdje sa društvom.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Energija ne bi trebalo da vam bude problem, vrlo dobre predispozicije za preuzimanje inicijative i izražena motivacija, predstavljaju sjajnu osnovu za uspješno ostvarivanje poslovnih rezultata.

Ljubav: Bez značajnijih promjena na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana, a to će vam vjerovatno i odgovarati.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Lav

Posao: Potencijalno odličan radni dan je pred Lavovima da učvrste svoje profesionalne pozicije, a moguće je i očekivati zaslužene beneficije i priznanja od stane nadređenih za dobro urađen posao.

Ljubav: Signali za nove ljubavne avanture biće prisutni ovog dana, posebno kada su u pitanju osobe koje su po godinama dosta mlađe od vas.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Djevica

Posao: Sa dosta dobrom energijom i ustaljenim radnim navikama možete vrlo lako da izađete na kraj sa svim preprekama danas. Možda dobijete i novu poslovnu ponudu.

Ljubav: Ono što se može izdvojiti kao novitet biće potencijalno suočavanje i prihvatanje iskušenja površnog flerta, možda čak i avanture, pa eto prilike da uživate u sjajnoj komunikaciji i prijatnoj atmosferi.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Vaga

Posao: Ovaj dan mogao bi da bude veoma uspješan za tipične Vage posebno ukoliko radite sa inostranstvom.

Ljubav: Posesivnost može biti jedan od ometajućih faktora stabilnosti vašeg odnosa, imajte to na umu.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Škorpija

Posao: Možda vam neće odgovarati način rada koji vam je nametnut, ali morate da se prilagodite zahtevima saradnika i nadređenih.

Ljubav: Slobodnim Škorpijama poslovni segment može donijeti nešto više uzbuđenja, u vidu novih i interesantnih poznanstava.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Strijelac

Posao: Prilično dinamičan i uspješan dan je pred tipičnim Strijelčevima, posebno kada je u pitanju pokretanje neke nove saradnje.

Ljubav: Prilika za uživanje u flertu i šarmiranju novih simpatičnih osoba biće i ovog dana i to baš u poslovnom okruženju.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Jarac

Posao: Ovo je dan kada Jarčevi ništa ne bi trebalo da forsiraju ili donose nagle odluke. Iskoristite vašu upornost i strpljivost da se prilagodite okolnostima. Vrijeme svakako radi za vas.

Ljubav: Poslovni angažman ne daje vam mnogo vremena da se posvetite dragoj osobi, pa možete očekivati manje kritike.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Vrlo dobar radni dan mogu očekivati Vodolije, naročito ako su spremne da se hrabro istaknu i preuzmu inicijativu za nove poslovne projekte. Očekuje vas dosta pozitivnih razgovora i dogovora.

Ljubav: Ukoliko imate nekih ljubavnih dilema, prijateljski savjet će vam dobro doći.

Zdravlje: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti, kretanja.

Ribe

Posao: Solidan radni dan nalazi se pred Ribama. Obratite pažnju na nerealna poslovna obećanja, polako, korak po korak i stići ćete do željenog cilja.

Ljubav: Budite opušteni i u svom fazonu, nema razloga da zbog bilo čega žurite, naročito kada je ova sfera u pitanju.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.
 

Ne propustite