2 SPAVAĆE SOBE, KUHINJA, KUPATILO I DNEVNI BORAVAK: Čekajte da vidite unutrašnjost, ovo je najjeftinija - a najmodernija kuća

Arhitektura i dizajn
2 SPAVAĆE SOBE, KUHINJA, KUPATILO I DNEVNI BORAVAK: Čekajte da vidite unutrašnjost, ovo je najjeftinija  - a najmodernija kuća
.

Ukoliko ste vlasnik parčeta zemlje, probajte da na njemu napravite kućicu po uzoru na ovaj dizajn

Ako planirate gradnju kuće, a nije vam do toga da ulazite u velike kredite i dom "savijate" preko trideset godina, možda je dobra opcija kontejner za stanovanje. Cijene ovih objekata kreću se od oko 500 eura po kvadratu pa naviše, ali imajte u vidu da je nephodno izdvojiti vrijeme za sređivanje, uklapanje, izolaciju, transport i drugo - da bi se ovakav objekat pretvorio u dom.

Ljudi su danas mahom željni minimalizma, pa sve više žive u maksimalno 50 kvadrata u kojih stane četveročlana porodica.

Inspirisanim nekim novim načinom življenja, danas vam predstavljamo kuću napravljenu od kontejnera za stanovanje, a u ovu malu kvadraturu "stala" je kuhinja, dnevni boravak, kupatilo i 2 sobe.

Male kuće su postale veoma popularne jer su ekonomične i ekološki prihvatljive. Kad je riječ o zemljotresu i ostalim prirodnim katastrofama, kuće napravljene od kontejnera za stanovanje dokazano su otpornije.

 

Ne propustite