OVA FRIZURA JE NAJIDEALNIJA ZA ŽENE PREKO 50-te: Skida godine i vraća mladalački sjaj u trenu

Moda i ljepota
OVA FRIZURA JE NAJIDEALNIJA ZA ŽENE PREKO 50-te: Skida godine i vraća mladalački sjaj u trenu
-

Poznata frizerka Nikol Peti istakla je da neprikladna frizura može uništiti cjelokupan izgled, a posebno ženama koje imaju preko 50 godina.

Jako je važno frizuru uskladiti prema obliku lica, ako je okruglo birajte piksi frizuru dok četvrtasta lica izgledaju bolje s dugim šiškama. Nikol je objasnila da vas prilikom odlaska u salon frizer treba uputiti koja frizura najviše odgovara vašem obliku lica.

Za ovalna i srcolika lica, Nikol preporučuje piksi stil sa dužim slojevima i kratkim šiškama. Četvrtasta lica će izgledati bolje s dužim, tankim šiškama i svijetlim slojevima kako bi ‘omekšali’ lice.

Piksi frizure su hrabar izbor, ali i savršena opcija za žene starije od 50 godina. Pomažu kod isticanja crta lica i dodaje volumen proređenoj kosi.

Za sofisticiraniji, ali mladalački izgled, ova frizerka predlaže diskretne pramenove kako bi dodali dimenziju i teksturu.

Šiške čine ogromnu razliku, a slojevitost će definitivno dati kosi više volumena i stvoriti ‘neuredan’, ali vrlo moderan izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli (@tornsberg_hairstyle)

Slojeviti bob je još jedan odličan izbor koji briše godine s lica. Frizerka je preporučila asimetrične i neuredne bob frizure za one koji žele mladalački sjaj.

Dugački bob je za žene koje se muče sa pravljenjem frizure jer na kraju uvIJek možete skupiti kosu u rep.

Ne propustite