Srbin je napisao najemotivnije pismo Ademiju i poslao jasnu poruku čelnicima Dinama

Fudbal
Srbin je napisao najemotivnije pismo Ademiju i poslao jasnu poruku čelnicima Dinama
,

Prošli vikend bio je dosta emotivan za navijače i igrače Dinama. Od Modrih se oprostio Arijan Ademi, živuća legenda kluba s Maksimira.

Ademi je rastužio mnoge, no svi su stali uz njegovu odluku da karijeru nastavi u Kini. Bivši kapetan Dinama nije mogao odbiti unosnu ponudu.

Nakon utakmice protiv Rijeke i oproštaja pred navijačima najemotivnije pismo Ademiju poslao je njegov bivši suigrač iz Dinama. Riječ je o Komnenu Andriću, napadaču iz Srbije.

Andrićevo pismo:
"Povucite broj 5 iz poštovanja!!! 21 trofej!!! Razmišljam kako početi... Legenda kluba!

Iskren, ljut, pošten do srži, nepotkupljiv, nepovodljiv, autoritativan, borben do posljednjeg atoma, brat, drug, savjetnik samo su neke od osobina koje su dio tvojeg identiteta. Igrao sam s toliko puno nogometaša, mnogi su nevjerojatni i danas igraju u najboljim klubovima na svijetu, ali nikada u karijeri nisam sreo nekoga poput tebe!

Tvoje je prisustvo na terenu bilo nemjerljivo, dovoljno da se cijela ekipa osjeća bolje i sigurnije, ti si bio srce i duša ekipe! Svi mladi nogometaši koji su prošli kroz Dinamo za vrijeme mog boravka su odrastali, sazrijevali i učili od tebe na najbolji mogući način!

''Jednu stvar nikad neću zaboraviti..."
Naučili su kako se radi, kako se poštuje i što znači pravi odnos prema nogometu i onome što nogomet pruža.

Uvijek si bio 'gladna zvijer' na svakom treningu, na svakoj utakmici. Poraz za tebe ne postoji, samo škola i lekcija! I dalje se pitam kako je moguće da netko na svakom treningu, svakoj lopti, svakom duelu i u svakoj sekundi na terenu bude na 110 %. Vjerojatno ću se još dugo pitati, jer sam to vidio samo kod tebe.

Moje mjesto u svlačionici bilo je odmah do tebe, s lijeve strane. Dok sam živ, neću zaboraviti kada si pred jednu važnu utakmicu Lige prvaka došao i sjeo na mjesto sa spuštenom glavom prema podu i tako ostao skoro minutu. Ja kao ja, koji sve primijetim i pratim, shvatio sam da nešto nije u redu, pogledao sam malo bolje i vidio kako su ti oči pune suza. Tada sam shvatio i vidio što se događa. Krvavo stopalo od dosta uboda igle, napukla kost na stopalu, a ti uzimaš injekcije za bolove (blokadu), stežeš zube i izlaziš na teren kao ranjena zvijer da bi poginuo za svoj klub i suigrače. To si ti!

Pored svih nebrojenih nogometnih kvaliteta koje posjeduješ, još više sam bio impresioniran onim glavnim, ljudskim! Znali smo stotinu puta ući u debate, ali si uvijek ostajao pri svom mišljenju, nikada nisi govorio ono što drugi žele čuti, već ono sto stvarno misliš i osjećaš u tom trenutku'', napisao je Andrić na Instagramu.

Ne propustite