‘ZAŠTO NIKO NE POMOGNE OVOJ JADNOJ ŽENI?’: Nekada je bila najtraženija manekenka, a sada živi na ulici!

Show
‘ZAŠTO NIKO NE POMOGNE OVOJ JADNOJ ŽENI?’: Nekada je bila najtraženija manekenka, a sada živi na ulici!
Nekada je krasila naslovnice svih svjetskih časopisa, a danas živi na ulici.

Nekada je krasila naslovnice svih svjetskih časopisa, a danas živi na ulici. Bivša manekenka Loni Willison već dulje vrijeme je beskućnica što je posljedica njezine ovisnosti o drogi i dugova u kojima se našla. Bivša supruga zvijezde ‘Spasilačke službe’ Jeremyja Jacksona ne želi pomoć i odbija odlazak u rehabilitacijski centar.

I ranije su je paparazzi snimali kako živi na ulici, a sada je uhvaćena i kako gura kolica i kofer u kojoj se nalaze njezine stvari za život. Podsjetimo, Lonino posrnuće dogodilo se tijekom braka sa zvijezdom Spasilačke službe, Jeremyjem Jacksonom, kojeg je nekoliko puta prijavljivala za fizičko, ali i mentalno nasilje.

Loni je 2014. godine policiji ispričala kako ju je suprug davio i slomio dva rebra. Nakon toga, kako ona kaže, Loni je bila obilježena i nije mogla raditi niti kao model jer ju nitko nije shvaćao ozbiljno. 2016. godine upala je u dugove i ostala bez kuće i automobila, a od tada živi kao besućnica. “Zašto nitko ne pomogne ovoj jadnoj ženi?”, “Strašno je gledati na što je spala”, “Jadna, jako mi je žao zbog nje” neki su od komentara koji kruže na društvenim mrežama ispod njezinih fotografija.
 

Ne propustite