DŽAJIĆ ISPALIO GLUPOST GODINE! Uvjeren je da je Srbija bolja reprezentacija od Hrvatske u fudbalu!

Sport
DŽAJIĆ ISPALIO GLUPOST GODINE! Uvjeren je da je Srbija bolja reprezentacija od Hrvatske u fudbalu!
,

Dragan Džajić, novi predsjednik Fudbalskog saveza Srbije, posjetio je svoje Orlove uoči starta kvalifikacija za Euro 2024. godine. I već je zabriljirao u jednim od prvih izjava…

Srbija će u petak igrati s Litvom u Beogradu, dok će tri dana kasnije gostovati u Podgorici. U grupi G nalaze se i Bugarska te Mađarska.

“Želim vam sreću na početku novog ciklusa. Svi očekujemo da će završiti na pozitivan način, odnosno da ćete izboriti plasman na Europsko prvenstvo. Znate da raspoloženje javnosti ovisi o rezultatu reprezentacije. Vidjeli iste kakvu je euforiju izazvao direktan plasman na Svjetsko prvenstvo”, kaže i nastavlja:

“Možda su očekivanja uoči Katara bila prevelika, ali morate što prije zaboraviti što se dogodilo te se okrenuti novim izazovima. Većinu vas osobno poznajem, neke sam gledao na televiziji. Znam da imate velike mogućnosti i velik potencijal”, rekao je Džajić za službenu stranicu Fudbalskog saveza Srbije.

Onda je zabriljirao na kraju:

“Nema razloga za negativno razmišljanje. Uvjeren sam da ste najkvalitetnija reprezentacija u regiji i da ćete to još jednom dokazati na terenu. Korak po korak. Nitko od nas nema čarobni štapić, ali uz dobru atmosferu u ekipi i uz pristup koji ste dosad imali prema reprezentativnim obavezama, mislim da nema razloga za brigu”, zaključio je.

Umjesto da “stanu na loptu”, opet su opterećeni Hrvatima i imaju potrebu isticati da su bolji. Džajić im opet nepotrebno stavlja pritisak, a o tome ko je najbolji na ovim prostorima suvišno je i pisati, piše dnevno.hr.

Ne propustite