DOŽIVJELA VELIKE GUBITKE U ŽIVOTU: Nakon smrti sina ništa nije bilo isto, ovo je njena priča!

Objavljeno:21.03.2023 - 11:36
A A A Times Arial

Vjerenica Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez, otkrila je da je imala tri spontana pobačaja prije nego što joj je prošle godine preminuo novorođeni sin.

Ona je u svom dokumentarcu "Ja sam Georgina" ispričala kako je bila zabrinuta tokom trudnoće s blizancima upravo zbog prethodnih spontanih pobačaja. Svoje prve mjesece trudnoće Georgina je opisala kao "užasan period" jer je, kaže, stalno povraćala i jako joj se spavalo, prenosi El Español. Svaka posjeta ginekologu bila je zastrašujuća.

- Jako sam se bojala svakog ultrazvuka prije rođenja blizanaca. Osjećala sam se jako napeto jer sam imala tri spontana pobačaja. Dolazila sam slomljena - ispričala je Georgina i prisjetila se dana kad je rodila blizance, dječaka i djevojčicu. Bella je rođena zdrava, a njen brat blizanac preminuo je tokom porođaja.

- Rođeni su na Uskrsni ponedjeljak. Došao je taj najiščekivaniji trenutak i srce mi je stalo. Bella je rođena jaka i zdrava, ali djelić mog srca je odletio - prisjetila se ona i otkrila kako je smrt bebe isprva pokušala da sakrije od svoje djece.

- Rekla sam im da će Angel još malo pričekati, da će se roditi kasnije. No Kristiano im je rekao da je Angel na nebu - rekla je Georgina i priznala kako nakon smrti sina više nikad neće biti ista.

U dokumentarcu je ispričala da joj je najveća podrška njen vjerenik Kristiano Ronaldo.