Ko je jeziva žena iz Srbije koja sama pleše kolo na ulici?

Aktuelno
Ko je jeziva žena iz Srbije koja sama pleše kolo na ulici?
Tik Tok je prepun plesnih izazova, no ovaj viralni video daleko je od uobičajenih plesnih rutina.

Tik Tok je prepun plesnih izazova, no ovaj viralni video daleko je od uobičajenih plesnih rutina. Snimka prikazuje nepoznatu, naizgled stariju ženu iz Srbije kako sama pleše kolo u mračnoj ulici, a dodatnu jezu stvara glazba iz horora.

Viralna snimka
Tiktoker pod imenom @aatec13 objavio je video u veljači, kratko napisavši: "Čuvajte se, ljudi". Snimka je postala viralni hit i pregledana je više od 77 milijuna puta te je prikupila 6.4 milijuna lajkova, a videozapisi s hashtagom #dancingladyserbia imaju preko 333 milijuna pregleda.

"Zamisli da se okrene prema tebi dok je snimaš s prozora", napisao je jedan tiktoker, no većina ipak tvrdi kako je riječ o nečijoj dobroj zezanciji, a našlo se i zabavnih dosjetki.

Sprdnja na TikToku
"Ono kad moraš na WC, ali ti učitelj ne da", napisao je netko, a mnogi su istaknuli kako je video zapravo jeziv samo zbog njegove glazbene pozadine. Kao dokaz tome, jedan je tiktoker objavio isti video s pozadinom Shakirine pjesme Waka Waka i cijela je stvar postala smiješna.

Urbana legenda
No, iako je video ponovno postao popularan, snimka datira još iz 2019. i postala je urbana legenda. Naime, srpski mediji tada su pisali o svjedočanstvima prolaznika koji su vidjeli nepoznatu ženu u narodnoj nošnji kako pleše kolo u gradskom naselju Zvezdara u Beogradu.

Prema navodima svjedoka, žena je vadila nož i prijetila prolaznicima koji bi se zaustavili pored nje te je iskakala pred aute i napadala ljude koji su je snimali, no nije zabilježena nijedna prijava.
 

Ne propustite