MBAPPE JE UGLEDAO NOVU 'ČUDNU' FRIZURU KOD GRIEZMANNA: Uslijedila je (ne)očekivana reakcija, društvene mreže se usijale

Sport
MBAPPE JE UGLEDAO NOVU 'ČUDNU' FRIZURU KOD GRIEZMANNA: Uslijedila je (ne)očekivana reakcija, društvene mreže se usijale
.

Antoine Griezmann je odlučio da preko noći kompletnu kosu ofarba u ružičastu boju i tako iznenadi sve svoje fanove, ali i saigrače iz reprezentacije Francuske. 

Francuzi su se okupili danas uoči početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a posebnu pažnju izazvao je Griezmann i to zbog nove frizure.

Prilikom pozdrava mnogi igrači su ga pitali šta je uradio sa glavom, prednjačio je Kylian Mbappe koji je počeo zezati napadača Atletica.

Mbappe se prvo našalio sa Griezmannom, zatim mu je opipao kosu te ga je zagrlio te mu nešto šapnuo na uho svjestan da ga snimaju kamere.

Griezmann je neko ko u posljednje vrijeme vrlo često farba kosu. Jedno vrijeme je bio plav, a sada se opet odlučio za pink varijantu.

Sjajni napadač to uglavnom radi kao znak podrške LGBTQ zajednici kao što je to bio slučaj ljetos kada je na potiljku nacrtao dugu.

S druge strane Mbappe se na okupljanju pojavio u veoma elegantnom izdanju sa dugim plavim kaputom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Inače, velika je vjerovatnoća da će tokom ovog okupljanja zvijezda PSG-a biti imenovana za novog kapitena Trikolora nakon penzionisanja Huga Llorisa i Raphalea Varanea.

Mbappe je tokom Svjetskog prvenstva pokazao da je izrastao u prvog vođu ekipe i neće biti iznenađenje ukoliko selektor Didier Deschmaps i ostatak saigrača upravo njemu ukažu čast da bude kapiten.

Ne propustite