VELIKA TRAGEDIJA

KĆERKA UGLEDNOG LJEKARA IZ NOVOG SADA POGINULA NA KOPAONIKU: Irena upoznala Dragana u kafiću i zamolila da je poveze, a onda se dogodila ogromna tragedija

Objavljeno:20.03.2023 - 11:45
A A A Times Arial

Ispred kuće je sinoć bio parkiran veliki broj automobila, jer su rodbina i komšije dolazili da izjave saučešće porodici

Djevojka Irena R. koja je jučer poginula na Kopaoniku kada su motorne sanke kojima je upravljao njen prijatelj udarile u drvo, kćerka je uglednog novosadskog doktora.

Njen otac zaposlen je u DZ Novi Sad kao specijalista ginekologije i akušerstva,a u karijeri je radio u domovima zdravlja u Srpskoj Crnji i u Zrenjaninu, kao i u privatnoj praksi. On je veoma cijenjen i ugledan ljekar u svojoj oblasti. Porodica Radumilo koja je rodom iz Drvara, u Novom Sadu važi za uglednu, a komšije iz Veternika koje žive u Ulici Ivana Senkovića gdje žive Irena i njeni roditelji i dalje su u šoku.

Stradala devojka, Poginula devojka, Kopaonik

- Ja sam još u šoku, Irena je bila tako lijepa devojka, cijela porodica je bila tako skladna, ovo je užas - rekla je jedna od komšinica, koja nije mogla da sakrije suze u očima Ostali samo odmahuju glavom, ne žele da se pomire sa činjenicom da nema njihove omiljene komšinice.

Ispred kuće je sinoć bio parkiran veliki broj automobila, jer su rodbina i komšije dolazili da izjave saučešće porodici. Trenutno ispred kuće nema nikoga, ali je kapija otvorena. Roletne su spuštene do pola i zavjese se navučene na prozore.

- Veternik je kao selo, svi se ovdje poznajemo i svi smo u ovom kvartu kao porodica, ovo što se dogodilo našim komšijama je strašno, ne smijem ni da zamislim kako je majci Izabeli u ocu Milošu - kaže komšija koji živi u blizini.

Irena je završila pravni fakultet u Novom Sadu, a potom master, nakon čega je upisala doktorske studije, inače bila je jedna od najboljih studentkinja generacije.

Stradala devojka, Poginula devojka, Kopaonik

Podsjetimo, osim Irene stradao je i njen novi poznanik, kog je upoznala to veče u kafiću na ski stazi, Dragan V. (39) iz Aleksandrovca.

Njihova tijela sasvim slučajno su pronašli spasioci iz Gorske službe, a Draganovo tijelo bilo je oko 20 metara od sanki.