BABA VINKA DRIFTUJE PO SUHOJ PLANINI U 80. GODINI: Postala je prava senzacija, pogledajte njeno umijeće za volanom. "Opa, drift... Ljudi, baba vozi pod kvačilom sve vrijeme" (VIDEO)

Objavljeno:20.03.2023 - 08:51
A A A Times Arial

Jovan Mitrović poznat je ljubiteljima automobila, a posebnu pažnju na sebe privukao zbog svog crvenog "fiće". Prošlog mjeseca na Kopaoniku pokazao je sve zavidne mogućnosti ovog legendarnog automobila, međutim, to nije sve. Jovan je sve simpatije publike pokupio i zahvaljujući svojoj baki Vinki iz podnožja Suhe planine.

Iako Baka Vinka ima 80 godina i vozač je amater, to je ne spriječava da da gas i lijepo se zabavi sa svojim unukom!

Kako kaže ova neobična baka, u mladosti nije imala priliku da vozi automobil, a jednom prilikom se i našalila da su joj ranije davali samo da vozi volove na ispašu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BabaTF (@baba_tf43)


Unuk Jovan joj je, međutim, prvi put dao volan u ruke i svojski se potrudio da joj objasni kako da "tjera" automobil.

Pored bagija, baka Vinka se oprobala i u tjeranju "fiće".

"Opa, drift... Ljudi, baba vozi pod kvačilom sve vrijeme"

Na snimku koji je izbacio njen unuk Jovan vidi se kako baka Vinka vozi "fiću" po fudbalskom terenu, dok se Jovan sjajno zabavlja učeći baku kako da mijenja brzine, kadda okrene volan i koju papučicu da stisne.

- Ovo je baba Vinka. Prije nekoliko godina smo joj dali da vozi "polija" i "golfa 2 ". Sa ovim prvim se i dobro snašla, ali sa "golfom" je htjela da akne u neka drva - prisjeća se Jovan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BabaTF (@baba_tf43)


Kako je istakao jednom prilikom, njegova baka sa obronka Suhe planine ima mnogo fanova.

- Stalno ljudi pitaju kada će ona ponovo nešto novo da vozi. Ja volim da je snimam i volim da pokažem ljudima kako i naše bake u 80 godina umiju što-šta da urade, kako su odlučne i hrabre, a ujedno i željne dobre zabave i smijeha u ova siva vremena. Baka i ja se dobro zabavimo snimajući i slikajući se, njoj to malo promijeni svakodnevnu rutinu koju ona ima, jer brine o domaćinstvu i puno toga uradi u toku dana. Ja je puno volim i na ovaj način pokušavam da na zabavan način provodimo vrijeme - rekao je Jovan za Niške vijesti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BabaTF (@baba_tf43)