NIKOLINA PIŠEK POPUT SIRENE! Javio se Ciganović: ‘Teži promašaj, kao da vodi Zvezde Granda’!

Show
NIKOLINA PIŠEK POPUT SIRENE! Javio se Ciganović: ‘Teži promašaj, kao da vodi Zvezde Granda’!
U drugoj epizodi showa ‘Masked Singer’ voditeljica Nikolina Pišek zasjala je u predivnoj blistavoj haljini koja je istaknula njenu figuru, a visoki prorez otkrio je i vretenaste noge.

U drugoj epizodi showa ‘Masked Singer’ voditeljica Nikolina Pišek zasjala je u predivnoj blistavoj haljini koja je istaknula njenu figuru, a visoki prorez otkrio je i vretenaste noge. No, ono što se komentiralo, osim njenog izgleda, bilo je i samo vođenje emisije, koje su ovaj put gledatelji pohvalili.

Naime, nakon prve emisije dio gledatelja je uputio kritike na njen račun, iako je kasnije u RTL Direktu voditeljica pojasnila kako je prvu epizodu vodila pod visokom temperaturom, što joj zasigurno nije olakšalo vođenje emisije uživo.

Kada je u pitanju stajling, za njega je zaslužan stilist Petar Trbović, kojim je voditeljica jako zadovoljna. “Jako sam sretna što sam u njegovim rukama jer ne moram ni o čemu razmišljati. On je uistinu osoba koja ima najviše iskustva, radio je za mnoge etablirane svjetske magazine. Točno zna efekt koji treba postići”, komentirala je ranije u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

pisek2-1-660x450

“Petar zna moje preference i ne bi mi nikad nametao nešto u čemu bih se mogla osjećati neugodno ili se neadekvatno kretati jer se u “Masked Singeru” dosta krećem na pozornici. Moramo paziti da se osjećam prilično sigurno te da ne bude nekih nepredviđenih situacija”, pojasnila je.

Njeno vođenje emisije opet su komentirali brojni gledatelji, a na društvenoj mreži oglasio se i naš poznati društveni kroničar Neven Ciganović.

“Prelijepa i večeras puno bolje nego prvi put što je i logično, treba vremena sa se opusti u liveu. Jedino je styling teži promašaj za ovaj format, izgleda ko da vodi Zvezde Granda”, komentirao je Cigi na društvenoj mreži.

cigi-e1679209926496

“Večeras je emisija zabavnija nego prva emisija jer je komunikacija između voditeljice, panela detektiva i publike puno bolja. Maske su top”, “Samo da je mrvu opuštenija. Prirodnija! Virujem da bi joj tako do izražaja, pored vanjske, došla i unutarnja ljepota. U svakom slučaju, podrška Nikolini”,  “Baš je zgodna, glamurozna, ležerna i više opuštenija.  Ne obaziri se na loše komentare, samo naprijed”, Prelijepa žena, večeras puno bolja, opuštenija”, “Bit će i opuštenija, sve. to dolazi s vremenom. Samo naprijed Nikolina, najbolja si i najljepša”, samo su neki od komentara gledatelja.
 

Ne propustite