BOMBETINA! Kvaratskhelia postaje drugi najskuplji nogometaš današnjice, Napoliju čak 180 miliona eura

Fudbal
BOMBETINA! Kvaratskhelia postaje drugi najskuplji nogometaš današnjice, Napoliju čak 180 miliona eura
,

Iz Italije su krajem sedmice stigle bombastične vijesti kako Kvicha Kvaratskhelia već na kraju sezone napušta Napoli i puni kasu ovog tima do maksimuma.

Nogometna senzacija iz Gruzije je za kratko vrijeme očarala sve velikane u Evropi i za očekivati je da to Napolitanci debelo naplate.

S obzirom da je vezan jakim ugovorom, popularni ‘Kvicha’ iz Napulja može otići samo u slučaju megalomanske ponude. Upravo takva stiže na kraju sezone.

Kako saznaju italijanski mediji, povezivajući se na kolege iz Francuske, Paris-Saint Germain je pripremio 180 miliona eura odštete i Gruzijca postavio kao top metu predstojećeg ljeta.

Francuski klub drži ‘pol-poziciju’ za ovaj potpis jer jedini imaju namjeru još jednom oboriti rekord i isplatiti (uz bonuse), drugu najveću odštetu u nogometnoj historiji.

Za samog krilnog napadača pripremljeni su nevjerovatni novčani bonusi i vrtoglavo povećanje plate koje u Napoliju ne mogu ispratiti i pored velike želje.

Osim pomentog francuskog prvaka, u igri za potpis ‘Kvaradone’, ali nešto iza njega su Real Madrid, Manchester City i Newcastle United.

Ne propustite