IZ KANDŽI DUNAVA ISPLIVAO SAMO MANE: Za njima se traga, Miloš, Nenad i Milan upali u rijeku poslije prevrtanja čamca

Region
IZ KANDŽI DUNAVA ISPLIVAO SAMO MANE: Za njima se traga, Miloš, Nenad i Milan upali u rijeku poslije prevrtanja čamca
,

Jedinica za bezbjednost na rijekama od sinoć traga za Milošem M.(37), Nenadom T. (38) i Milanom N. koji su sinoć oko 21 sat ispali iz čamca kod Pančevačkog mosta.

Prema prvim informacijama, iz Dunava je uspio samo da ispliva Mane K. (37) On je pregledan u Urgentom centru, saznaje Telegraf

Mane je, navodno, dao izjavu policiji ali nije mogao da kaže šta je bio razlog prevrtanja plovila. On je rekao da je "uspeo da ispliva u blizini kafane kod Renata".

Kroz šiblje, preko nasipa, sav blatnjav, izgreban i iscrpljen, muškarac koji se jedini spasio i uspio da ispliva iz Dunava kada se čamac, u kom su bila još tri muškarca, prevrnuo, nekako se dočepao obale i uputio prema prvim kućama u Krnjači gdje je potražio pomoć.

Mještani su odmah pozvali policiju koja je izašla na teren i koja od sinoć intenzivno traga i na Dunavu i u priobalju za nestalom trojicom iz čamca.

Kako se saznaje, jedan od te trojice bio je neplivač, a kako je došlo do prevrtanja zasad je nejasno a nejasno je i šta su oni sinoć radili na Dunavu po jakoj košavi koja je proizvela velike talase na rijeci.

Podsjetimo, tri muškarca vode se kao nestala, kada se prevrnuo čamac na Adi huji, u blizini Pančevačkog mosta.

Muškarci su u čamcu od Ade huje išli ka Zemunu.

 

Ne propustite