BEOGRAD

NAJNOVIJI DETALJI DRAME KOD ADE HUJE: Jedini uspio da ispliva iz Dunava, sav blatnjav i izgreban došao do prvih kuća u Krnjači

Objavljeno:19.03.2023 - 09:01
A A A Times Arial

Kroz šiblje, preko nasipa, sav blatnjav, izgreban i iscrpljen, muškarac koji se jedini spasao i uspio da ispliva iz Dunava kada se čamac, u kom su bila još tri muškarca, prevrnuo, nekako se dočepao obale i uputio prema prvim kućama u Krnjači gdje je potražio pomoć.

Meštani su odmah pozvali policiju koja je izašla na teren i koja od sinoć intenzivno traga i na Dunavu i u priobalju za nestalom trojicom iz čamca.

Kako se saznaje, jedan od te trojice bio je neplivač, a kako je došlo do prevrtanja zasad je nejasno a nejasno je i šta su oni sinoć radili na Dunavu po jakoj košavi koja je proizvela velike talase na rijeci.

Podsjetimo, tri muškarca vode se kao nestala, kada se prevrnuo čamac na Adi huji, u blizini Pančevačkog mosta. Jedan muškarac uspio je da se spasi, rečeno je u Hitnoj pomoći za RTS.

Prema prvim informacijama, riječna policija traga za, najverovatnije tijelima, trojice muškaraca: T.N. (38), M.M. (37), inače vlasnik čamca, i N.M. (36).

Iz Dunava je uspio da ispliva i da se spasi T.M. (37). Oni su u čamcu od Ade huje išli ka Zemunu.

Hitna pomoć dobila je informaciju da je sinoć prije 23 časa došlo do pretvrtanja čamca.