Trik da razgazite obuću za 5 minuta: Cipele ne mijenjaju oblik, a žuljevi se nikad neće pojaviti!

Objavljeno:19.03.2023 - 08:59
A A A Times Arial

Ako imate gljivičnu infekciju na nogama i ne znate kako da je se riješite, evo nekih korisnih prirodnih tretmana kako da sami napravite lijek.

Koja žena ne voli da kupi novi par cipela?

Ipak, pripadnice nežnijeg pola često će kupiti i cipelu koja je malo tesna i neudobna, ali prelepa, a čak i kada govorimo o najudobnijem paru novih kvalitetnih patika, retko ko će prvi dan proći bez žuljeva.

Lako bismo izdržali taj jedan dan, da nije peckanja i bola na palcu, malom prstu ili peti koji će nas pratiti narednih nekoliko dana i iritirati čak i ako obujemo stari par već razgažene obuće.

Ali, uz malu pomoć fena, najomraženiji problem sa obućom je prošlost!

Da biste razgazili novu obuću i spriječili pojavu žuljeva treba vam svega nekoliko minuta, kod kuće. Obujte čarape, a zatim i novi par obuće. Uključite fen i usmjerite topli vazduh ka problematičnim mjestima, tako da se ti dijelovi obuće zagriju.

Isključite fen i ostanite u cipelama dok se u potpunosti ne ohlade. Materijal će se raširiti taman toliko da ne pravi žuljeve, i postaće mekši i fleksibilniji.

Ako bude potrebe, ponovite postupak još jednom, mada oni koji su probali kažu da uspijeva iz prve! Probajte i javite nam utiske!