Djevojci uzeli DNK kako bi utvrdili je li ona nestala Maddie McCann pa joj otkrili abnormalne rezultate krvi!

Aktuelno
Djevojci uzeli DNK kako bi utvrdili je li ona nestala Maddie McCann pa joj otkrili abnormalne rezultate krvi!
Julia Wendel je 21-godišnja djevojka iz Poljske koja je dospjela u fokus svjetskih medija nakon što je izjavila da je Madeleine McCann, djevojka koja je nestala u Portugalu 2007. godine.

Julia Wendel je 21-godišnja djevojka iz Poljske koja je dospjela u fokus svjetskih medija nakon što je izjavila da je Madeleine McCann, djevojka koja je nestala u Portugalu 2007. godine. Sada, kada su joj radili DNK test, a prije rezultata koji bi mogli potvrditi je li ona nestala djevojčica, pronađeni su abnormalni nalazi u njezinoj krvi, piše Telegraf.rs.

Julia je trenutno u Kaliforniji, nakon što je pobjegla iz Poljske zbog prijetnji smrću. Objavila je da je ona Madeleine McCann, djevojka iz Leicestershirea koja je 2007. nestala u Portugalu, gdje je bila na odmoru s obitelji, prenosi Slobodna Dalmacija.

Njezine tvrdnje da je Madeleine McCann istražuje privatni detektiv i samoproglašeni medij dr. Fia Johansson, koja je s njom u sigurnoj kući u Kaliforniji. Doktorica Johansson odvela je Juliju na niz analiza DNK i krvi, a za britanski "Sun" tvrdi da su kod Julije otkriveni brojni zdravstveni problemi.

Čak spominje mogućnost da ima rak krvi, odnosno leukemiju.

Uz Julijino dopuštenje, dr. Johansson je rekla da još uvijek čekaju rezultate DNK analize.

"Ti rezultati će pokazati koje je njezino etničko podrijetlo i iz koje su zemlje ona i njezina prava obitelj. Ti testovi su vrlo precizni", rekla je.

Kako je dodala, ovisno o rezultatima bit će provedena daljnja istraga kako bi se utvrdilo je li Julia doista Madeleine McCann ili možda neka druga nestala osoba.

"Imala je teško djetinjstvo i pretrpjela je mnogo zlostavljanja. Zdravlje joj je jako loše i ima tešku astmu, a pati i od bolova u kostima", dodala je dr. Johansson koja je rekla da su zbog bolova zakazali pretrage i magnetsku rezonancu.

Kako je rekla, rezultati Julijine krvi su "nenormalni" i liječnici u SAD-u sada pokušavaju utvrditi ima li leukemiju.

"Ako joj zatreba bilo kakav tretman, dobit će ga. Ostat će u mom domu s mojom obitelji, gdje su je dočekali raširenih ruku. Rekla nam je da je to prvi put da je osjetila ljubav i pripadnost obitelji. Pomažem ženi koja je tražila pomoć i podršku. Ne radi se o novcu ili nečem sličnom," dodala je dr. Johansson.

Roditelji Madeleine McCann još nisu komentirali slučaj, ali detektiv koji ih zastupa rekao je da sumnja u istinitost Julijinih tvrdnji.

Zanimljivo je da je obitelj u kojoj je Julia odrasla odbila dati uzorke za DNK analizu, a da je poljska policija odbacila njezine tvrdnje, prenosi Slobodna Dalmacija.

Djevojčica Madeline McCann nestala je 2007. godine iz stana u Portugalu u kojem je bila na odmoru s roditeljima. Ako je živa, mala Britanka danas bi imala 19 godina, iako policija vjeruje da je ubijena. Serijski silovatelj Christian Bruckner naveden je kao glavni osumnjičenik, iako nema čvrstih dokaza koji podupiru sumnje policije.

Julia Wendell je, pak, rekla da se ne sjeća većine svog djetinjstva. Tvrdi da se detalji njezinog djetinjstva ne poklapaju, zbog čega vjeruje da je oteta kao dijete, kao i da ima mrlju preko desnog oka i trag na obrazu sličan maloj Madeleine.
 

Ne propustite