BIO JE NAJVEĆA MUZIČKA ZVIJEZDA 90-tih: A evo kako danas izgleda i čime se bavi Dr Iggy

Show
BIO JE NAJVEĆA MUZIČKA ZVIJEZDA 90-tih: A evo kako danas izgleda i čime se bavi Dr Iggy
.

Gdje je nestao?

Igor Todorović, poznatiji kao Dr Iggy, bio je prava zvezda dens scene devedesetih. Njegova pjesma Oči boje duge i danas je veliki hit. Rođen u Beogradu 22. novembra 1970, bio je veoma aktuelan krajem prošlog vijeka, a njegove pejsme znali su svi klinci tih godina.

Godine 1996. Iggy je proslavio svoj rođendan koncertom u prepunom Sava Centru. Uslijedile su i velike turneje po zemlji i inostranstvu.

O tom vremenu on je naknadno govorio:

“Bio sam iznenađen i zatečen tolikom popularnošću. Tek sa ove distance mogu da sagledam koliko sam tada bio popularan i da sam zapravo bio mega zvijezda”.

Euforija je polako jenjavala s godinama kako su se na sceni pojavljivale nove zvijezde.

Ipak, Dr Iggy je i 2010. održao koncert u Sava Centru.

U jednoj izjavi on je kazao kako njegov život danas izgleda.

„I dalje me prepoznaju, jer sam bio dosta eksponiran u periodu najveće popularnosti, sad mi je to zanimljivo. Danas mi je život mnogo mirniji, vodim normalan život. Trudim se da živim mirno, zdravo. Instruktor sam skijanja i veliki zaljubljenik u taj sport“, kazao je Iggy koji je inače po zanimanju profesor fizičkog vaspitanja.

Ipak, sudeći po objavama na društvenim mrežama, Dr Iggy je i dalje jako popularan i drže nastupe, mada ga u medjima nema toliko.

 

Ne propustite