JENNIFER LOPEZ STIŽE U BEOGRAD: Pjevačica dolazi privatnim avionom na PROSLAVU POZNATOG BOGATAŠA - ZA 2 SATA ĆE DOBITI BRDO NOVCA

Show
JENNIFER LOPEZ STIŽE U BEOGRAD: Pjevačica dolazi privatnim avionom na PROSLAVU POZNATOG BOGATAŠA - ZA 2 SATA ĆE DOBITI BRDO NOVCA
Popularna Džej Lo ponovo dolazi u srbijansku prijestonicu.

Popularna Džej Lo ponovo dolazi u srbijansku prijestonicu.

Jenifer Lopez stiže na privatnu zabavu jednog biznismena koji je za to iskeširao ni manje ni više nego 200.000 eura, kako saznaje „Kurir“.

Latino diva će krajem maja privatnim avionom da sleti na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ gdje će je na pisti čekati luksuzno vozilo koje će je odvesti na lokaciju gdje će biti organizovana žurka.

Ovaj moćnik već je organizovao zabave gdje su prisustvovale zvijezde iz svjetskog džet seta, a sada je došao red da mu planetarno poznata diva bude među zvanicama. Doduše to košta, ali on prema riječima izvora ne žali da odriješi kesu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Planirano je da Jenifer dva sata bude na zabavi. Sve je dogovoreno preko njenih agenata. U cijenu je uračunat pjevačicin transfer, boravak i druženje sa slavljenikom i njegovim gostima. Poznato je da na aerodrom slijeće oko osamnaest časova. Sat vremena je potrebno vožnje od aerodroma do lokacije gdje će biti održano slavlje. Tamo će se zadržati još oko sat ili dva, nakon čega se vraća nazad u Ameriku. Njen tim nije tražio nikakve dodatne uslove, samo da mediji ne budu prisutni na tom događaju, niti da je gosti uznemiravaju razgovorom“, priča izvor za pomenuti portal.

Holivudska zvijezda u Srbiju će doći u pratnji svog tima.

„Sa njom neće biti njen muž Ben Aflek, to je sigurno. Svi ostali detalji oko njenog dolaska biće poznati pred sam dolazak. Naravno, u ugovoru je navedeno i to da ukoliko se dogodi da pevačica bude sprečena zbog nekog višeg interesa ima pravo da otkaže dolazak i novac će u tom slučaju biti vraćen“, rekao je izvor.

Jenifer Lopez drugi put dolazi u Srbiju Ona je, podsjetimo, imala koncert 2012. godine u Beogradskoj areni. Tada je dala intervju za medije da je oduševljena našom prijestonicom i da bi voljela ponovo da se vrati u Srbiju. Ta želja će joj se uskoro i ostvariti.

Ne propustite