HOROSKOP ZA SUTRA OBEĆAVA: Jedan znak će se posebno radovati, 17. MARTA STIŽE VELIKA SREĆA

Objavljeno:16.03.2023 - 19:08
A A A Times Arial

Dnevni horoskop za 17. mart 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvijezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Ako ste prebrodili težak period, izvucite poruku iz njega. Potrebno je da više vjerujete sebi. LJUBAV: Velika neraspoloženja zbog posla, oscilacije u emocijama mogu da poremete vašu već sada dobru i stabilnu vezu. Ne dozvolite to sebi. ZDRAVLJE: Brinete previše o svom zdravlju.

BIK

POSAO: Uticaj na druge može vam donijeti ono što je najbolje a to je dobar posao i novac. LJUBAV: Izlivi strasti mogu da vas dovedu u stanje blage i lake uznemirenosti. To vam u suštini prija. Volite taj osjećaj. Sigurni ste u osobu sa kojom ste. ZDRAVLJE: Emotivna osetljivost.

BLIZANCI

POSAO: Ponašate se čudno ponekad. Kao da prekoravate druge zbog nekih vaših loših poslovnih poteza. LJUBAV: Stanje u kome ste danas nema neku posebnu promjenu, sem da se okrenete nekim lošim pričama. Budite strpljivi da bi vas partner razumio. ZDRAVLJE: Dobra komunikacija sigurno prija.

RAK

POSAO: Budite otvoreniji za trošenje novca, jer će on na misteriozan način ponovo doći u vaš novčanik. Što vas posebno raduje. LJUBAV: Kada prebrodite finansijsku krizu onda ćete rešiti i ovaj vama već dobro poznat problem – veza, brak. ZDRAVLJE: Solidno za vas koji ste preosetljivi.

LAV

POSAO: Manji problem koji se desio tokom nedelje sa šefom ili direktorom može da vam ugrozi rejting. Danas je dan se opustite, ne razmišljate o težini posla. LJUBAV: Emotivno ste dobro. Imate osobu koja vas ceni i voli sve što radite i sve što činite za vašu zajednicu. ZDRAVLJE: Manje stanje nervoze.

DJEVICA

POSAO: Vaše želje i ono što se realno dešava nije isto. Želite da svi koji su oko vas razmišljaju kao i vi. Morate imati u vidu da vaša inteligencija nije na nivou drugih. LJUBAV: Niste razmišljali o tome da bi osoba sa kojom dijelite život promijenila nešto u vašem životnom prostoru. Dozvolite to. ZDRAVLJE: Relaksacija organizma potrebna.

VAGA

POSAO: Pokušajte da pojačate duhovnu komponentu bića, ali ne samo formalno. Ne upoređujte se sa drugima. LJUBAV: Kao u poslu tako i u ljubavi morate da se nekih stvari jednostavno odreknete. Na primjer, preterani izlasci bez partnera. ZDRAVLJE: Bez stresa ako je ikako moguće.

ŠKORPIJA

POSAO: Događaji vas nagone ne samo na razmišljanja već i na praktičnu primjenu sopstvenih snažnih stvaralačkih moći. LJUBAV: Ostvarujete neobične kontakte i poznanstva. Nova simpatija trenutno je na pomolu. Vaga ili Rak. ZDRAVLJE: Oslobodite se te loše energije kroz sport.

STRIJELAC

POSAO: Razmislite pre nego se javite osobi koja vam nudi posao ni malo lak. Važno je da bude dobro plaćeni. LJUBAV: Ne dozvolite da upadnete u sopstvenu mrežu naivnosti. Sve šanse su na vašoj strani. Ako vam nešto ne odgovara jednostavno – kažite. ZDRAVLJE: Ramena osjetljiva. Moguća reuma.

JARAC

POSAO: Morate da se okrenete poslovima koji vam donose brzu zaradu. Na primer, trgovina, turizam, ugostiteljstvo u mjeri koja je moguća. LJUBAV: Volite ljubav samo onda kada ste 100 procenata sigurni u tu osobu pored vas. Sve ostalo vam nije bitno. ZDRAVLJE: Razmišljajte o meditaciji i autogenom treningu, kako biste se opustili.

VODOLIJA

POSAO: Vi biste da ne radite ili radite samo kada se vama radi. Realno to nije moguće, sem u vašoj mašti. LJUBAV: Osjećate slabost ka jednom Lavu. On je veoma uticajan na vas. Čak vas plaši tolika simpatija. ZDRAVLJE: Alkohol, cigarete, pretjerani provod šteti vašem organizmu.

RIBE

POSAO: Dobro ste se organizovali. Volite da radite ono što vas ispunjava. Dobar dan za novac. Saradnja sa Bikom ili Djevicom uspješna. LJUBAV: Kad ćete postati iskreni prema sebi? Krijete nezadovoljstvo vezano za partnera. Otvorite dušu, um, reči… Razgovor sve liječi. ZDRAVLJE: Krećite se, hodajte, dobra cirkulacija vam treba.